חלבי מגנום חלבי ביתי

פיגלה

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
מחפשת מתכון של מגנום חלבי ביתי טעים!
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל

גלידה בסיסית​

חומרים:
  • 500 גרם שמנת מתוקה 38% – קרה מאד!
  • 300 גרם חלב מרוכז

המלצות לשידרוג טעמי גלידה מיוחדים: (לבחירה 1 מהטעמים)​

  • 250 גרם קרם פררו
  • 250 גרם קרם רפאלו
  • 200 גרם עוגיות אוראו קצוצות
  • 200 גרם פקאן סיני גרוס
  • 200 גרם עדשים מיני חלבי (חגיגה לילדים!!)
  • 250 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה:
הקציפי את השמנת מתוקה לקציפה במרקם יוגורט (לא יציבה מדי)
הוסיפי את החלב המרוכז והקציפי מעט ממש רק עד לאיחוד.
בשלב זה החליטי איזה טעם את מעוניינת להוסיף לגלידה, הוסיפי את התוספת והקציפי שוב רק עד לאיחוד.
1702171107124.png
הניחי את תבנית הארטיקים על מגש (איתו תכניסי את הארטיקים למקפיא). נעצי מקל ארטיק ולאחר מכן מזגי את מסת הגלידה אל השקעים, ישרי בעזרת טפיחות ובעזרת פלטה, הקפיאי עד להתקשות, שחררי בעדינות את הארטיקים (קודם משחררים את הארטיק ורק לאחר מכן את המקל.

ציפוי הארטיקים​

חומרים:
  • 400 גרם שוקולד (מריר / חלב / חלב לבן)
  • 80 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
המיסי את השוקולד בבן מארי (סיר כפול) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
המיסי בנפרד בסיר את גוש חמאת הקקאו ואחדי עם השוקולד המומס.
מזגי את תערובת השוקולד וחמאת הקקאו אל כוס קרטון צרה וגבוהה.
טבלי את הארטיק הקפוא עד לסגירה עם המקל.
ניתן לטבול שוב 1/3 מגובה הארטיק בשוקולד בצבע שונה, או לחילופין לקשקש פסים לקישוט.
 

chnanana

משתמש רשום

גלידה בסיסית​

חומרים:
  • 500 גרם שמנת מתוקה 38% – קרה מאד!
  • 300 גרם חלב מרוכז

המלצות לשידרוג טעמי גלידה מיוחדים: (לבחירה 1 מהטעמים)​

  • 250 גרם קרם פררו
  • 250 גרם קרם רפאלו
  • 200 גרם עוגיות אוראו קצוצות
  • 200 גרם פקאן סיני גרוס
  • 200 גרם עדשים מיני חלבי (חגיגה לילדים!!)
  • 250 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה:
הקציפי את השמנת מתוקה לקציפה במרקם יוגורט (לא יציבה מדי)
הוסיפי את החלב המרוכז והקציפי מעט ממש רק עד לאיחוד.
בשלב זה החליטי איזה טעם את מעוניינת להוסיף לגלידה, הוסיפי את התוספת והקציפי שוב רק עד לאיחוד.
צפה בקובץ המצורף 1519777הניחי את תבנית הארטיקים על מגש (איתו תכניסי את הארטיקים למקפיא). נעצי מקל ארטיק ולאחר מכן מזגי את מסת הגלידה אל השקעים, ישרי בעזרת טפיחות ובעזרת פלטה, הקפיאי עד להתקשות, שחררי בעדינות את הארטיקים (קודם משחררים את הארטיק ורק לאחר מכן את המקל.

ציפוי הארטיקים​

חומרים:
  • 400 גרם שוקולד (מריר / חלב / חלב לבן)
  • 80 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
המיסי את השוקולד בבן מארי (סיר כפול) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
המיסי בנפרד בסיר את גוש חמאת הקקאו ואחדי עם השוקולד המומס.
מזגי את תערובת השוקולד וחמאת הקקאו אל כוס קרטון צרה וגבוהה.
טבלי את הארטיק הקפוא עד לסגירה עם המקל.
ניתן לטבול שוב 1/3 מגובה הארטיק בשוקולד בצבע שונה, או לחילופין לקשקש פסים לקישוט.
היי
הכנתי את המתכון הזה, הגלידה לאחר הקפאה של יומים יצאה לי רכה מאוד וכמעט שאינה ניתנת לציפוי
מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
 

chnanana

משתמש רשום
מישהי יכולה לעזור לי מה יכולה להיות הסיבה שיצא רך מאוד מאוד בקושי יכולתי לצפות, אחרי שהיה בהקפאה יומים ?
הכנתי את הבסיס מריץ חלב מרוכז ותוספות ריבת חלב/פררו רושה ?
 

chnanana

משתמש רשום
הוצאת מהתבנית ומיד ציפית?
כן, ממש מהמקפיא לשוקולד,
היו כאלה שיצאו שרק סוג של התחילו להנמס איך שהכנסתי לשוקולד
והיו כאלה שלא הצלחתי להוציא מרוב המרקם של הגלידה

מה הפיתרון ?
תודה רבה רבה על העזרה
זה היה מתסכל, בטעם היה טעים מאוד והמראה עגום...
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
כן, ממש מהמקפיא לשוקולד,
היו כאלה שיצאו שרק סוג של התחילו להנמס איך שהכנסתי לשוקולד
והיו כאלה שלא הצלחתי להוציא מרוב המרקם של הגלידה

מה הפיתרון ?
תודה רבה רבה על העזרה
זה היה מתסכל, בטעם היה טעים מאוד והמראה עגום...
יש תבניות פחות טובות.
אצלי פעם קרה- כנראה בגלל ששבת היתה באמצע
ואז המצב שבת פחות חזק
לא הקפאה עמוקה
 

chnanana

משתמש רשום
זה קשור לתבניות ? איך התבנית משפיעה ?
ובאמת הכנתי בסוף שבוע והוצאתי לציפוי אתמול, במוצאי שבת....
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
זה קשור לתבניות ? איך התבנית משפיעה ?
ובאמת הכנתי בסוף שבוע והוצאתי לציפוי אתמול, במוצאי שבת....

זה קשור לתבניות ? איך התבנית משפיעה ?
ובאמת הכנתי בסוף שבוע והוצאתי לציפוי אתמול, במוצאי שבת....
לגבי התבנית לא יודעת איך אבל יש את החומות היקרות שטובות יותר לא יודעת למה
ולגבי המקפיא- אז באמת המצב שבת מםשיר אותם
תבדקי אם הלך המרקם
תנסי להוריד מעלות למצב הקפאה עמוקה לכמה שעות
ואז תצפי
 

chnanana

משתמש רשום
לגבי התבנית לא יודעת איך אבל יש את החומות היקרות שטובות יותר לא יודעת למה
ולגבי המקפיא- אז באמת המצב שבת מםשיר אותם
תבדקי אם הלך המרקם
תנסי להוריד מעלות למצב הקפאה עמוקה לכמה שעות
ואז תצפי
התבניות שלי הם בצבע לבן
ולגבי המקפיא אנסה

תודותתת
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
התבניות שלי הם בצבע לבן
ולגבי המקפיא אנסה

תודותתת
במגנום יש לי לבן ואפור (לא חום)
האפור עבה יותר ומוצלח יותר
הלבן לא הולך לי אאיתו גם להיות קפוא ממש
אבל אול בהקפאה עמוקה מחכה לשמוע מה היה......
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
כן, ממש מהמקפיא לשוקולד,
היו כאלה שיצאו שרק סוג של התחילו להנמס איך שהכנסתי לשוקולד
והיו כאלה שלא הצלחתי להוציא מרוב המרקם של הגלידה

מה הפיתרון ?
תודה רבה רבה על העזרה
זה היה מתסכל, בטעם היה טעים מאוד והמראה עגום...
בגלל שצריכים להוציא מהתבנית לקפוא עוד כזה לילה ... ואז לצפות כשזה קפוא לגמרי או להוסיף גלטין
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
לגבי התבנית לא יודעת איך אבל יש את החומות היקרות שטובות יותר לא יודעת למה
ולגבי המקפיא- אז באמת המצב שבת מםשיר אותם
תבדקי אם הלך המרקם
תנסי להוריד מעלות למצב הקפאה עמוקה לכמה שעות
ואז תצפי
לפי מה שהבנתי הבעיה שלך ספציפי זה לא התבנית זה נטו בגלל ששחררת ומיד ציפית בציפוי שזה לא נכון צריך לשחרר ואז להקפיא שוב כמה שעות טובות עד שקפוא לגמרי ואז לצפות בציפוי
 

רחליז

משתמש פעיל
נו, אז אם זה כ"כ קל, אולי תכתבי לי איך...
להרתיח חצי ליטר חלב עם 200 גר' סוכר. לבשל חצי שעה
להוסיף 25 גר חמאה
2 כפות קורנפלור מומסות ב60 מל מים
להמשיך לבשל עוד רבע שעה
לי זה מספיק לכ600 גר חלב מרוכז(בערך...)
אני מחלקת ל2 וכל חלק מקציפה עם שמנת אחת מתוקה
יוצא מהמהם
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה