הייגלידה בסיסית
חומרים:
- 500 גרם שמנת מתוקה 38% – קרה מאד!
- 300 גרם חלב מרוכז
המלצות לשידרוג טעמי גלידה מיוחדים: (לבחירה 1 מהטעמים)
אופן ההכנה:
- 250 גרם קרם פררו
- 250 גרם קרם רפאלו
- 200 גרם עוגיות אוראו קצוצות
- 200 גרם פקאן סיני גרוס
- 200 גרם עדשים מיני חלבי (חגיגה לילדים!!)
- 250 גרם ריבת חלב
הקציפי את השמנת מתוקה לקציפה במרקם יוגורט (לא יציבה מדי)
הוסיפי את החלב המרוכז והקציפי מעט ממש רק עד לאיחוד.
בשלב זה החליטי איזה טעם את מעוניינת להוסיף לגלידה, הוסיפי את התוספת והקציפי שוב רק עד לאיחוד.
צפה בקובץ המצורף 1519777הניחי את תבנית הארטיקים על מגש (איתו תכניסי את הארטיקים למקפיא). נעצי מקל ארטיק ולאחר מכן מזגי את מסת הגלידה אל השקעים, ישרי בעזרת טפיחות ובעזרת פלטה, הקפיאי עד להתקשות, שחררי בעדינות את הארטיקים (קודם משחררים את הארטיק ורק לאחר מכן את המקל.
ציפוי הארטיקים
חומרים:
אופן ההכנה:
- 400 גרם שוקולד (מריר / חלב / חלב לבן)
- 80 גרם חמאת קקאו
המיסי את השוקולד בבן מארי (סיר כפול) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
המיסי בנפרד בסיר את גוש חמאת הקקאו ואחדי עם השוקולד המומס.
מזגי את תערובת השוקולד וחמאת הקקאו אל כוס קרטון צרה וגבוהה.
טבלי את הארטיק הקפוא עד לסגירה עם המקל.
ניתן לטבול שוב 1/3 מגובה הארטיק בשוקולד בצבע שונה, או לחילופין לקשקש פסים לקישוט.
מבינה שמדובר בפרורושה
- 250 גרם קרם פררו
לכאורה בחנות אפיה, ואפשר להכין גם לבד...איפה קונים חלב מרוכז?
קנינו ביש חסדאיפה קונים חלב מרוכז?
כן, ממש מהמקפיא לשוקולד,הוצאת מהתבנית ומיד ציפית?
יש תבניות פחות טובות.כן, ממש מהמקפיא לשוקולד,
היו כאלה שיצאו שרק סוג של התחילו להנמס איך שהכנסתי לשוקולד
והיו כאלה שלא הצלחתי להוציא מרוב המרקם של הגלידה
מה הפיתרון ?
תודה רבה רבה על העזרה
זה היה מתסכל, בטעם היה טעים מאוד והמראה עגום...
זה קשור לתבניות ? איך התבנית משפיעה ?
ובאמת הכנתי בסוף שבוע והוצאתי לציפוי אתמול, במוצאי שבת....
לגבי התבנית לא יודעת איך אבל יש את החומות היקרות שטובות יותר לא יודעת למהזה קשור לתבניות ? איך התבנית משפיעה ?
ובאמת הכנתי בסוף שבוע והוצאתי לציפוי אתמול, במוצאי שבת....
התבניות שלי הם בצבע לבןלגבי התבנית לא יודעת איך אבל יש את החומות היקרות שטובות יותר לא יודעת למה
ולגבי המקפיא- אז באמת המצב שבת מםשיר אותם
תבדקי אם הלך המרקם
תנסי להוריד מעלות למצב הקפאה עמוקה לכמה שעות
ואז תצפי
במגנום יש לי לבן ואפור (לא חום)התבניות שלי הם בצבע לבן
ולגבי המקפיא אנסה
תודותתת
בגלל שצריכים להוציא מהתבנית לקפוא עוד כזה לילה ... ואז לצפות כשזה קפוא לגמרי או להוסיף גלטיןכן, ממש מהמקפיא לשוקולד,
היו כאלה שיצאו שרק סוג של התחילו להנמס איך שהכנסתי לשוקולד
והיו כאלה שלא הצלחתי להוציא מרוב המרקם של הגלידה
מה הפיתרון ?
תודה רבה רבה על העזרה
זה היה מתסכל, בטעם היה טעים מאוד והמראה עגום...
לפי מה שהבנתי הבעיה שלך ספציפי זה לא התבנית זה נטו בגלל ששחררת ומיד ציפית בציפוי שזה לא נכון צריך לשחרר ואז להקפיא שוב כמה שעות טובות עד שקפוא לגמרי ואז לצפות בציפוילגבי התבנית לא יודעת איך אבל יש את החומות היקרות שטובות יותר לא יודעת למה
ולגבי המקפיא- אז באמת המצב שבת מםשיר אותם
תבדקי אם הלך המרקם
תנסי להוריד מעלות למצב הקפאה עמוקה לכמה שעות
ואז תצפי
מכינים לבד.....לכאורה בחנות אפיה, ואפשר להכין גם לבד...
לכאורה בחנות אפיה, ואפשר להכין גם לבד...
מכינים לבד.....
זה ממש קל
להרתיח חצי ליטר חלב עם 200 גר' סוכר. לבשל חצי שעהנו, אז אם זה כ"כ קל, אולי תכתבי לי איך...
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: