האמת, מה זה משנה תפקידים, כולם טרוריסטים ודינם מוות.ראש הזרוע הצבאית (רמטכ"ל בלע"ז) הוא מוחמד דף.
ראש הממשלה הוא יחיא סינוואר
האמת, מה זה משנה תפקידים, כולם טרוריסטים ודינם מוות.ראש הזרוע הצבאית (רמטכ"ל בלע"ז) הוא מוחמד דף.
ראש הממשלה הוא יחיא סינוואר
המנהלים מוחקים מידע לא מאומת, שטויות, וסרטוניםלמה כל כמה דקות אני רואה פתאום שיש מספר עמודים אחר בנושא שומרי החומות? זה רק אצלי?
על חלק מהם יש לכתוב בלשון עבר...קצת סדר בתפקידים לפי הבנתי
יחיא סינוואר הוא ראש הלשכה המדינית של חמאס "בעזה",
איסמעיל הניה ראש הממשלה בעזה (עד לאחרונה היה ראש הלשכה המדינית של חמאס בכלל (בנוסף הוא יחסית פרגמטי ולכן ישראל לא מחסלת אתו)לאחרונה הפסיד ל)
חלאד משאל שהיום הוא ראש הלשכה המדינית של חמאס.
הוא ויחיא סינוואר הם קיצונים ומיליטנטים
לפי מה שאני יודע (אולי טועה)קצת סדר בתפקידים לפי הבנתי
יחיא סינוואר הוא ראש הלשכה המדינית של חמאס "בעזה",
איסמעיל הניה ראש הממשלה בעזה (עד לאחרונה היה ראש הלשכה המדינית של חמאס בכלל (בנוסף הוא יחסית פרגמטי ולכן ישראל לא מחסלת אתו)לאחרונה הפסיד ל)
חלאד משאל שהיום הוא ראש הלשכה המדינית של חמאס.
הוא ויחיא סינוואר הם קיצונים ומיליטנטים
לא שמעתי כלוםהיתה אזעקה חלושה באיזור מודיעין עילית. הלב שלי החסיר פעימה.
מישהו יודע מה זה היה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: