בשרי מבינה בבקר? מחפשת נתח אבוד...

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
גיס שלי הכין בקר ממש טעים ושונה, הבקר היה עם כמה עצמות די גדולות חתוכות, אבל הבשר עצמו היה לא שעיר וסיבי, אלא ממש עדין וטעים.
לא ברור לי איזה חלק זה, הוא טוען שלקח משהו מהמקפיא... חמותי טוענת שהיא קונה מה שמציע לה המוכר...
בקיצור, זה היה מוצלח הודות לבשר ולא דווקא הודות למתכון... הוא הכין מרק...
חייבת לקנות את זה...
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
בדקתי תמונות שלו, בחלק מהתמונות בגוגל נראה ממש כן ובחלק ממש לא. מוזר..
אני לא מבינה גדולה בבשר, אבל אסאדו לא תמיד נראה אותו דבר, זה תלוי בצורת החיתוך.
המעלה שלו זה שהוא עם המון שומן מה שנותן לו את הרכות והעסיסיות...
 

HUBHCBH

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
זה אוסדו עם עצם?
אמאלה מה זה כל המילים הללו?
לא,
שקונים צריך לשים לב כמה עצם יש, וכמה שומן, והכי חשוב שנשאר בשר בסוף...
אבל העצם נותן טעם (יש לו המון מח עצם טעים), יש הרבה שאוהבים את השומן של זה.

בבישול טוב, הוא ממש יכול "להנמס" מהעצם.. לא בטוח שבתמונה תזהו טוב
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
זה אסאדו
Screenshot_20200816-181347_Chrome.jpg



וזה אוסובוקו
Screenshot_20200816-181311_Chrome.jpg
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גם לי נשמע אסאדו לפי התיאור.
בד"כ באסאדו אחרי שהוא מתקרר קצת נוצרת שכבת שומן קרושה מעל לרוטב
(גם בטמפרטורת החדר, לא במקרר) אולי זה יהיה סימן זיהוי
@דריבלית פלאנקען = אסאדו
 

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
טוב, אז זה סופית אסאדו, והבעיה היא...
לא יודעת אם זה בגלל יום ראשון, אבל הנתחים ביש חסד בביתר ממש לא קרצו לי...
80% שומן...
מילא 50%...
אבל 80 זה מוגזם...
איפה ומתי, ביתריסטיות קונות אסאדו? פליז היפקדו...
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
טוב, אז זה סופית אסאדו, והבעיה היא...
לא יודעת אם זה בגלל יום ראשון, אבל הנתחים ביש חסד בביתר ממש לא קרצו לי...
80% שומן...
מילא 50%...
אבל 80 זה מוגזם...
איפה ומתי, ביתריסטיות קונות אסאדו? פליז היפקדו...

אסאדו הוא נתח תמיד שומני מאדדד
צריך לדוג בשר בין העצמות והשומן...

שימי לב שהוא צריך בישול ארוך על חום נמוך, ואטימה מלאה שלא יתייבש.
(אני מכינה בתנור על 170 מעלות בערך 3 שעות.
אוטמת את התבנית עם כמה וכמה שכבות של נייר כסף.
יאמי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה