את כנראה ממש בהתחלה אם את עדיין בטוחה שזאת לא אופציהתודה, אבל בכל אופן- זו לא אופציה!
את כנראה ממש בהתחלה אם את עדיין בטוחה שזאת לא אופציהתודה, אבל בכל אופן- זו לא אופציה!
אני לא בנטפרי, אבל במבחנים שהיו לי היה אחד שהיה קובץ PDF להורדה (מבחן רגיל ממש, והיה צריך לכתוב תשובות ולסרוק או לצלם במצלמה)ואיך העליתן קבצים?
התכוונתי השגחה + מבחן ברמה רגילהנכון לגמרי. ברור שעדיףהשגחה רגילה.
תחת השגחת זום זה שונה מאוד מהמערכת החדשה.ממש לא בודדים. אני יודעת על המון קורסים שתחת השגחת זום. כנראה שאצלך במקרה כל הקורסים הם בהערכה חילופית.
השאלה אם הם לא חוסמים את כל אתר הקורס בגלל שאין להם גישה אליואני לא בנטפרי, אבל במבחנים שהיו לי היה אחד שהיה קובץ PDF להורדה (מבחן רגיל ממש, והיה צריך לכתוב תשובות ולסרוק או לצלם במצלמה)
והשני היה באתר, לא יודעת אם נטפרי היו חוסמים את השאלות, לא נראה לי בכלל שהן היו בפורמט של תמונה...
לא יודעת אם את מכירה את נטפרי עם האו"פ (אני כן, למרות שאני לא בנטפרי. הייתי איתו תקופה ארוכה)השאלה אם הם לא חוסמים את כל אתר הקורס בגלל שאין להם גישה אליו
לא הבנתיתחת השגחת זום זה שונה מאוד מהמערכת החדשה.
ההשגחה עם המערכת החדשה הדוקה פי כמה.לא הבנתי
קצת מכירה. די מהר עזבתי אותם ואני כבר לא זוכרת. אבל נזכרתי ואת צודקתלא יודעת אם את מכירה את נטפרי עם האו"פ (אני כן, למרות שאני לא בנטפרי. הייתי איתו תקופה ארוכה)
הם לא חוסמים את כל האתר, רק את הסרטונים.
אפשר להשכיר ליום אחד או לכמה שעות, זה לא דבר יקראישרו לי אבל האמת, בקושי מחשב אחד עם אינטרנט יש לי, מאיפה אשיג שניים?
את מתכוונת לתוכנה שצריך להוריד? אם כך את צודקת, זה באמת קורסים בודדיםההשגחה עם המערכת החדשה הדוקה פי כמה.
תקראי תאורים עליה בגוגל.
לא לחינם מועצות הסטודנטים בארץ מנסות להאבק בשימוש בה.
ה מאוד תלוי מה סיגנון הלמידה שלך,קשה ללמוד מקוון?
אפשר אבל צריך להעלות הכל בקובץ אחד ושיהיה ברור.הקבצים שאת העלית, היתה לך אפשרות לסרוק או לצלם במצלמב רגילה, כמו של קנון
אווווווף, זה כל כך מסובך...אפשר להשכיר ליום אחד או לכמה שעות, זה לא דבר יקר
הקבצים שאת העלית, היתה לך אפשרות לסרוק או לצלם במצלמב רגילה, כמו של קנוןQUOTE="i am, post: 8811251, member: 35957"]
אני לא בנטפרי, אבל במבחנים שהיו לי היה אחד שהיה קובץ PDF להורדה (מבחן רגיל ממש, והיה צריך לכתוב תשובות ולסרוק או לצלם במצלמה)
והשני היה באתר, לא יודעת אם נטפרי היו חוסמים את השאלות, לא נראה לי בכלל שהן היו בפורמט של תמונה...
את כנראה ממש בהתחלה אם את עדיין בטוחה שזאת לא אופציה
תודהז
ה מאוד תלוי מה סיגנון הלמידה שלך,
יש כאלו שלא סובלים ללמוד מקוון ויש אחרים שמאוד נהנים מזה
ומה את עושה עם שיעורים מוסרטים?למה להוריד?
אני כבר ארבע שנים בתואר עם נטפרי,
אפשר להסתדר מעולה, רוב הזמן לא מפריע בכלל,
מדי פעם פה ושם נתקעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: