המתכון הוא ממרווה של השבוע (עמוד 34) קרדיט לא' טהלר.
מאד מאד קל, המתכון קסם לי ברכיבים הטעימים שבו ובקלות שבעשייה שלו.
ווקשה - - ממליצה ביותר!!
לפני האפייה
אחרי האפייה -
מעתיקה את המתכון ממרווה לצמא לטובת אלו שאין להן -
3 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפייה (שמתי 2 אבקת אפיה)
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר
1 כוס שוקולד מגורד (שמתי שוקולד ציפס)
1 כפית קפה נמס (שמתי שתי כפיות)
1/2 כפית מלח
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
2 ביצים (שמתי L)
לציפוי:
1 כוס סוכר חום
1 כוס אגוזים טחונים
4 כפות קמח (שמתי קצת יותר)
1/2 כוס שמן
1/2 כפית קינמון
לערבב בקערה יבשים ולהוסיף את הלחים ולערבב בכף היטב.
לשפוך למאפינס גדולים (13 ) בגובה של 2/3 מהתבנית של המאפינס.
לערבב את רכיבי הציפוי ולפזר מעל המאפינס המלאים.
על חום של 180 חצי שעה.
ריח וטעם טעיםםםםם.
בתאבון ולבריאות.
מאד מאד קל, המתכון קסם לי ברכיבים הטעימים שבו ובקלות שבעשייה שלו.
ווקשה - - ממליצה ביותר!!
לפני האפייה
אחרי האפייה -
מעתיקה את המתכון ממרווה לצמא לטובת אלו שאין להן -
3 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפייה (שמתי 2 אבקת אפיה)
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר
1 כוס שוקולד מגורד (שמתי שוקולד ציפס)
1 כפית קפה נמס (שמתי שתי כפיות)
1/2 כפית מלח
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
2 ביצים (שמתי L)
לציפוי:
1 כוס סוכר חום
1 כוס אגוזים טחונים
4 כפות קמח (שמתי קצת יותר)
1/2 כוס שמן
1/2 כפית קינמון
לערבב בקערה יבשים ולהוסיף את הלחים ולערבב בכף היטב.
לשפוך למאפינס גדולים (13 ) בגובה של 2/3 מהתבנית של המאפינס.
לערבב את רכיבי הציפוי ולפזר מעל המאפינס המלאים.
על חום של 180 חצי שעה.
ריח וטעם טעיםםםםם.
בתאבון ולבריאות.