הנה המתכון:יש מצב לקישור ושתוסיפי את התיקונים שלך?
בדיוק אמא שלי אמרה שמתחשק לה להכין את זה ואין לה זמן, אז חשבתי לשלוח לה בהפתעה לשבועות
תכיני טריקולד ובין השכבות תשימי דקואז' קקאו.חולמת על סלט חלומי כמו במסעדות.
שום מתכון שניסיתי בבית לא היה מספיק עסיסי.
ועוד משהו שטעמתי פעם זה טריקולד, אבל עם שכבות של מרנג שוקולד.מתפצפץ וטעים
כשאת אומרת מקורי את מתכוונת עם גבינת סולגוני? כי יש תחליפים והם די טעימיםחולמת להכין חצ'פורי מקורי
אבל עם גבינה מהדרין
כן, תודה.כשאת אומרת מקורי את מתכוונת עם גבינת סולגוני? כי יש תחליפים והם די טעימים
קונפיסריוממתקים
טוב שאת יוצאת מנקודת הנחה שאני יודעת להכין טריקולד (טוב, זה אני יכולה ללמוד ממתכונים) ושאני יודעת מה זה דקואז'....תכיני טריקולד ובין השכבות תשימי דקואז' קקאו.
אני יוצאת מתוך הנחה שיד רב לך במטבח לאור המתכונים שאת מעלה והתשובות שאת נותנת ברוחב לבטוב שאת יוצאת מנקודת הנחה שאני יודעת להכין טריקולד (טוב, זה אני יכולה ללמוד ממתכונים) ושאני יודעת מה זה דקואז'....
קרוקטים?חולמת להכין את הכדורים שיש במסעדה היהודית אבל בדיוק כאלה.
בחוץ קריספי מטוגן מצופה פרורים בפנים כמו פירה של תפוחי אדמה.
לא מספיק לי מתכון כי בגדול אני מבינה איך זה עשוי (או שאולי לא.....)
אני חולמת שיצאו לי בדיוק כאלה, אני מחפשת מישהי שיש לה נסיון בזה ויודעת לתת לי טיפים.
כנ"לחלות כמו של מאפית ויזניץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: