זה חסום לי יש אפשרות לעלותיש ערוץ בטלגרם בשם "שיעורטונים" לא עברתי שם על הכל אבל יש שם סרטונים מסודרים לפי נושאים והדרכה די מקצועית בנושאי פסנתר
זה חסום לי יש אפשרות לעלותיש ערוץ בטלגרם בשם "שיעורטונים" לא עברתי שם על הכל אבל יש שם סרטונים מסודרים לפי נושאים והדרכה די מקצועית בנושאי פסנתר
אם רוצים סגנון ואלס מתאים לתת בס רק בפעמה הראשונה, ואז תמיד זה יהיה הצליל הבסיסי של האקורד. בסגנונות ליווי אחרים הבס יכול לבוא גם בפעמה השלישית - ואז יתאים הצליל השלישי של האקורד- הקוינטה שלו.מה הכוונה
תן לי תזכורת באישי מחר בסביבות 14:00זה חסום לי יש אפשרות לעלות
רק לסייג, שבנגינה של ליווי פסנתר (לא אורגן) צריך פדל גם בשירים שמחיםכמובן שבשירים סוערים, הדוושה מיותרת.
רק לסייג, שבנגינה של ליווי פסנתר (לא אורגן) צריך פדל גם בשירים שמחים
כדי שהליווי ישמע יותר מלא
אם אני בצד ימין מנגן לא לווי אלא סולו [מלודיה אם אני אומר נכון] בצד שמאל באקורדים לעשות בס או את האקורד המלאאם רוצים סגנון ואלס מתאים לתת בס רק בפעמה הראשונה, ואז תמיד זה יהיה הצליל הבסיסי של האקורד. בסגנונות ליווי אחרים הבס יכול לבוא גם בפעמה השלישית - ואז יתאים הצליל השלישי של האקורד- הקוינטה שלו.
אבל זה בסיסי מאוד מה שכתבתי כאן. ככל שמלווים יותר פורצים את הסגנונות הבסיסיים, יוצרים מהלכים בבס, היפוכים, כיף אמתי.
אפשר לנגן ביד שמאל את האקורד, רק לא במצב סגור אלא במצב פתוח. למשל, אם מנגנים את האקורד AM אז לא מנגנים לה דו ומי ברצף, אלא מנגנים לה, מדלגים על הדו מנגנים את המי ואז מדלגים על הלה ומנגנים דו.אם אני בצד ימין מנגן לא לווי אלא סולו [מלודיה אם אני אומר נכון] בצד שמאל באקורדים לעשות בס או את האקורד המלא
אפשר לנגן ביד שמאל את האקורד, רק לא במצב סגור אלא במצב פתוח. למשל, אם מנגנים את האקורד AM אז לא מנגנים לה דו ומי ברצף, אלא מנגנים לה, מדלגים על הדו מנגנים את המי ואז מדלגים על הלה ומנגנים דו.
(בגלל שבפסנתר, בפרט בנמוכים, לנגן צלילים קרובים לא יוצר צליל נעים)
וגם אותם מנגנים בד"כ בארפג', כלומר, אחד אחרי השני ולא ביחד.[/
סורי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: