אני יודעת, ובאמת הרבה פעמים זה לא טעים.לנו עובר בשלום..
תתפלאי אבל בבורקסים, בלינצעס פירה באולמות זה מה שמשתמשים..
ושל אוסם זה דוקא מעולה
אולי צריך לדעת איך מכינים אני מטגנת בצל עם פטריות ומערבבת עם זה. יוצא מעדן!
ואני לא מצליחה להבין מה עושים עם מרגרינה..
ממש מעניין.אני יודעת, ובאמת הרבה פעמים זה לא טעים.
חוץ מזה הם שמים שם ערמות של אבקת מרק ותמציות טעם וריח (ומרגרינות על סוגיהן השונים) כך שטעם הפירה הוא ממש לא הטעם של האבקה הבסיסית.
בכל אופן - פעם אחת קיבלתי חבילה של שבבים כאלו וניסיתי, תאמיני שניסיתי - הוספתי מלא בצל מטוגן ומלח ולא היה טעים, הוספתי אבקת מרק ופטריות ומה לא, ובסוף - הכל נזרק. לא אהבו כאן
(דווקא חשבתי שיאהבו כי מנה חמה של פירה בטעם פטריות הם מאד אוהבים, כנראה שהכמויות של האבקת מרק שם הן....)
אמת !לי אמרו להוסיף מיונז
ממש ממש לא זוכרת. זה היה מזמן.ממש מעניין.
איזה חברה?
ואיך ערבבת?
לא אקלקל אותך אבל באמת רוצה להבין
או שאניני טעם אתם ואני בושות.
מהנסיון שלי שמועכים פירה בבלנדר או מגימיקס זה יוצא מרקם צמיגי ומגעיל ממש.וזה לא יוצא מידי "מסטיקי" כזה? או מידי נוזלי? אני רוצה שהצורה של הצנטר תישאר...
מסכימה לחלוטין. הריח שיגע אותי.מענין אני פעם הוספתי מעט מרגרינה ממש טיפה והריח כ"כ הפריע לי ממש נורא
לא הרגשתי שזה גם הועיל למרקם
לדעתי מה שמאד משפיע על התוצאה זה סוג תפו"א.
לנו עובר בשלום..
תתפלאי אבל בבורקסים, בלינצעס פירה באולמות זה מה שמשתמשים..
לא ממליצה ואם בכ"ז- רק אם אוכלים מיד טרי. לפני חודש משפחתה של חברתי חיממה בשבת על הפלטה פירה עם מיונז וכולם קבלו קלקול קיבה!לי אמרו להוסיף מיונז
עייני לעיל...אמת !
כך עושים מקצוענים
אם לא מוסיפים אחר כך חלק מהמים, כעבור קצת זמן הפירה הופך לגוש.טיפ ממני לפירה- מכינה המוןןן:
מיד כשמכבים את האש של תפוחי האדמה-
לרוץ לכיור ולשפוך את כללללל המים שלא תישאר ולו טיפה אחת בסיר\ אפשר עם מסננת כמו שמסננים פסטה וכו'.......
ומיד להתחיל למעוך עם מועך מתכת, להוסיף מעט שמן, פלפל ומלח.
יוצא ממושלם,
חלקקק- אחרי עבודת מעיכה.
שווה לנסות!
בהצלחה
הוא לא הופך, הוא פשוט חלק וטעים,אם לא מוסיפים אחר כך חלק מהמים, כעבור קצת זמן הפירה הופך לגוש.
אני שמה קבוע מיונז,לא ממליצה ואם בכ"ז- רק אם אוכלים מיד טרי. לפני חודש משפחתה של חברתי חיממה בשבת על הפלטה פירה עם מיונז וכולם קבלו קלקול קיבה!
טיפה מרגרינה בטעם חמאה משביחה לטעמי הרבה יותר ממיונז.
שעות אחרונות! אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח ממשיך לשעות בודדות 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: