אין כמו הביתיות!תודה על העידוד
האמת שאני עושה את זה בשבילי
חשוב לי לאכול קמח מלא ולא אוהבת את הלחם המלא.
אני איכשהו אוכלת ככה, אבל הילדים כבר לא רוצים לקחת את הלחמניות שלי
אני לא יודעת למה זה קורה לך אם כךלמה שתי התפחות?
אני מתפיחה עד להכפלה בערך שעה וחצי, מחלקת לעיגולים (בלי קליעה)
ומתפיחה בתבנית עוד 20 דקות בערך.
פעם הייתי מכניסה להתפחה השניה לתנור על 50 מעלות. הפסקתי עם זה כי היה נראה לי שזה גורם ללחמניות לצאת שטוחות.
כי מה שתיארת זה בדיוק מה שקורה בהתפחה גדולה כפולה..
לאחר שעה וחצי, הבצק מכפיל את הנפח או יותר מזה? תנסי להתפיח אפילו פחות משעה.
ואיך את מבצעת התפחה? מכרבלת מידי? המים שאת שמה בבצק קרים, חמים או פושרים?
לא מזמן פרסמתי את המתכון שלי קל ופשוט ויוצא מושלם
דרוש מתכון - מתכון ללחמניות שומשום
היי אני מחפשת מתכון של לחמניות כאלה עם שומשום - מהירות (מאוודד) וטעימות מיניסיון אם אפשר תודה רבהה
www.prog.co.il