מכינה כבר תקופה ארוכה לחמניות מקמח 80%, למשך השבוע.
אף פעם לא תפח לי כמו שצריך, אבל לאחרונה זה נהיה ממש גרוע
בפעם הראשונה זה תופח, אחרי שאני מחלקת לעיגולים זה לא תופח כמעט.
ואם אני מחכה יותר- הבצק נופל ונהיה יותר גרוע.
החלפתי חבילה של שמרים יבשים, ולא עזר. (ניסיתי להתסיס את השמרים בנפרד, וכן תססו).
משתמשת במתכון של @hbecker , קמח של משנת יוסף (בר ולחם אולי?)
מישהי יודעת מה אפשר לעשות?
אף פעם לא תפח לי כמו שצריך, אבל לאחרונה זה נהיה ממש גרוע
בפעם הראשונה זה תופח, אחרי שאני מחלקת לעיגולים זה לא תופח כמעט.
ואם אני מחכה יותר- הבצק נופל ונהיה יותר גרוע.
החלפתי חבילה של שמרים יבשים, ולא עזר. (ניסיתי להתסיס את השמרים בנפרד, וכן תססו).
משתמשת במתכון של @hbecker , קמח של משנת יוסף (בר ולחם אולי?)
מישהי יודעת מה אפשר לעשות?