לאחרונה כשאני מקלפת ביצה קשה הקליפה פשוט נדבקת ולא יוצאת בקלות ואח"כ הביצה נשארת עם הרבה פציעות ובורות.
אמרו לי שזה קשור לצורת הבישול, אז ניסיתי את כל האופציות: אש נמוכה, גבוהה, להשאיר בפנג'ן שיתקרר, להוציא רותח וכו'
עד שעליתי על הבעיה לאחר שבישלתי 2 ביצים וקילפתי אותם יחדיו, והופ מה קרה??
אחת התקלפה נהדר וחלק והשניה ממש לא!!?!
ואז שמתי לב שביצה אחת היתה יותר ישנה והשניה טריה ממש... שמחתי שעליתי על הבעיה.!
אבל היום שוב בישלתי 2 ביצים טריות... ושוב- הבורות והפציעות
מה עושים??
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון שחוו כמוני, מה עושים שהביצה תתקלף בקלות וללא בורות??
אמרו לי שזה קשור לצורת הבישול, אז ניסיתי את כל האופציות: אש נמוכה, גבוהה, להשאיר בפנג'ן שיתקרר, להוציא רותח וכו'
עד שעליתי על הבעיה לאחר שבישלתי 2 ביצים וקילפתי אותם יחדיו, והופ מה קרה??
אחת התקלפה נהדר וחלק והשניה ממש לא!!?!
ואז שמתי לב שביצה אחת היתה יותר ישנה והשניה טריה ממש... שמחתי שעליתי על הבעיה.!
אבל היום שוב בישלתי 2 ביצים טריות... ושוב- הבורות והפציעות
מה עושים??
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון שחוו כמוני, מה עושים שהביצה תתקלף בקלות וללא בורות??