גודל תבנית:מלבנית בינונית
לבסיס:
להמיס בסיר על להבה נמוכה:
50 גרם מרגרינה
1/4 כוס דבש (ח"פ קר)
3 כפות אבקת סוכר
1 קופסת ח.בוטנים של 350 גרם פחות 2 כפות.
לכבות את האש ולהוסיף 200 גרם ביסקוויטים טחונים דק לערבב היטב
לשטוח בתבנית לבסיס ישר ולהדק היטב בקצוות להקפיא כשעה.
לציפוי:
להמיס בסיר על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים:
200 גרם שוקולד מריר (ורד הגליל) שבור לקוביות
2 כפות ח.בוטנים(שהורדנו למעלה)
1 כף שמן
לשפוך על העוגה הקפואה, לטלטל מצד לצד כדי שיצא חלק ושווה., להחזיר להקפאה.
לחתוך את העוגה כשהיא קפואה (לחכות כמה דקות בודדות לאחר ההוצאה מהמקפיא ולחתוך.
מצ"ב תמונות:
נערך לאחרונה ב: