תבנית תנור מוליכה יותר טוב את החום. אני כלל לא משתמשת עם הרשת.@hbecker
את תבניות האינגליש קייק צריך להניח על תבנית תנור או על הרשת?
תמיד מתלבטת בשאלה הזאת כשאני אופה...
תבנית תנור מוליכה יותר טוב את החום. אני כלל לא משתמשת עם הרשת.@hbecker
את תבניות האינגליש קייק צריך להניח על תבנית תנור או על הרשת?
תמיד מתלבטת בשאלה הזאת כשאני אופה...
יצא מוששששששהאמת היא שכראיתי ש @רוחי בלבוחי פתחה אשכול בכותרת של לחם נתלש, חשבתי שהיא העלתה את הרעיון הזה.
שמחתי שלא.
הלחם של רוחי נראה מעולה,
אבל קבלו גם את הרעיון הזה.
האמת היא שהזכויות שומרות לשכנתי היקרה ששלחה לנו ערב אחד פס לחם כזה.
לא יודעת כמה זמן לקח לו להתחסל. אבל זה היה מהר.
היום הכנו כאן בבית.
קילו קמח, 4 פסי לחם.
מעדן
לבצק:
כף מלח
קילו קמח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים חמימים
3 כפות שמן
שמים בקערת המיקסר את הרכיבים לפי הסדר ומעבדים לבצק רך ונעים.
מתפיחים להכפלת הנפח.
מחלקיים את הבצק ל-4. מרפדים 4 תבניות אינגליש ארוכות בניר אפיה
בבלנדר טוחנים יחד:
6 שיני שום גדולות
4 כפות זעתר
4 כפות אורגנו
1 כפית מלח
1 כוס שמן זית
טוחנים לבלילה אחידה. ישארו בבלילה חתיכות זעתר ואורגנו וזה בסדר.
מרדדים 1/4 מהבצק לעלה מלבני גדול. מרדדים על משטח מקומח.
מורחים מהרוטב על כל העלה באופן שכל העלה יכוסה ברוטב.
חותכים למלבנים ברוחב של בערך 2.5 אצבעות ואורך קטן במעט מרוחב התבנית אינגליש.
עורמים מלבנים בערימה זה על גבי זה. מעבירים לתבנית בשכיבה. כך עורמים את כל המלבנים וממלאים את התבנית במלבנים שוכבים
מכינים כך את 4 חלקי הבצק
מתפיחים כ-15 דקות
את הרוטב שנשאר מורחים מעל למלבנים שבתבניות
אופים ב 180 מעלות כ35-40 דקות עד להשחמה נאה.
מגישים חם.
תולשים פיסות מהלחם ואוכלים.
צפה בקובץ המצורף 700941
צפה בקובץ המצורף 700942
צפה בקובץ המצורף 700943
חד פעמיאילו כוסות?
מדידה? חדפ?
שמתי קצת יותר כי זה קמח מלאחד פעמי
גם אני מקווהשמתי קצת יותר כי זה קמח מלא
מקווה שלא יהרוס
נראה לך?גם אני מקווה
נכוןנראה לך?
כי אם כן, אעשה מיזה סתם לחמניות
נשמע לי קצת מידי נוזלים
3 כפות שמן? ו 3 כוסות מים זלקמח מלא..
אם זה המתכון- אז אוקי
גם אני אופה חלות 20 דקות אבל ב 200חלות אני אופה 15 שעה-20 דק
40 דק לא ישרף?
תודהגם אני אופה חלות 20 דקות אבל ב 200
לא ישרף לך אם תאפי לפי ההוראות.
ב"התודה
יצא מושלם ממש!
אני תוהה מה משמין בלחם מלא עם קצת שום ושמן זיתתמיד עושים לי את זה
למה הקפצתם את האשכול הזה עכשיו?
התחלתי היום דיאטה רצינית...
טוב, אגנוז את המתכון לאחרי הדיאטה
לקרין גורן יש בספר 'סודות מתוקים 2' מתכון לעוגת "שמרים ואגוזים משוכותי".נראה יאמיי!
פ'ם הבאה.
ואגב, אפשר לעשות את אותו רעיון עם בצק שמרים מתוק- ומילוי יציב- כמו סוכר קינמון אגוזים
וכד'
יוצא מרשים וטעים!
ממש לא צריך להיות דביק@מולטיגרפיה
עשיתי עכשיו עם קמח מלא
הוספתי עוד קצת מים ויצא בצק ממש דביקי כזה
@hbecker יש לך עיצה בשבילי
או שככה זה צריך להיות?
אוףממש לא צריך להיות דביק
אמור לצאת בצק נעים מאוד לעבודה
תוסיפי קמח. כנראה הוספת מדי הרבה מים
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: