לחם פלוס סלמון, ועוד יחד, מה צריך יותר מזה?
מרשים מאד. חגיגי, מושלם בטעם.
לבצק:
ממיסים 2 כפות שמרים בתוך 3 כוסות מים פושרים
מוסיפים כף סוכר וקילו קמח כוסמין(כמובן אפשר גם לבן, לטעמי כוסמין יוצא יותר מאוורר וטוב)
מערבלים ומוסיפים 4\3 עד כוס שמן וכף מלח.
מתפיחים בצד כשלושת רבעי שעה.
למילוי:
סלמון חתוך לקוביות
רוטב טריאקי
רוטב צ'ילי
צ'ילי גרוס
פלפל, מלח ותבלינים אהובים עליכם.
למעלה: שומשום מעט כוסברה וטימין.
מרשים מאד. חגיגי, מושלם בטעם.
לבצק:
ממיסים 2 כפות שמרים בתוך 3 כוסות מים פושרים
מוסיפים כף סוכר וקילו קמח כוסמין(כמובן אפשר גם לבן, לטעמי כוסמין יוצא יותר מאוורר וטוב)
מערבלים ומוסיפים 4\3 עד כוס שמן וכף מלח.
מתפיחים בצד כשלושת רבעי שעה.
למילוי:
סלמון חתוך לקוביות
רוטב טריאקי
רוטב צ'ילי
צ'ילי גרוס
פלפל, מלח ותבלינים אהובים עליכם.
למעלה: שומשום מעט כוסברה וטימין.