קניתי לזניה של דרומי (אוסם לא מצאתי מאחרי פסח)
מעוניינת להכין לזניה בשרית.
מחפשת - קודם כל, מתכון מנצח, טעיםםםם ומוצלח באמת. (אם זה משנה - אני מתכוונת להכין מהודו טחון)
ובנוסף, טיפים להכנה מוצלחת של הלזניה. שלא יצא דיקטים יבשים / שיחתך טוב וכו'
מישהי התנסתה עם דרומי? יוצא טוב?
מעוניינת להכין לזניה בשרית.
מחפשת - קודם כל, מתכון מנצח, טעיםםםם ומוצלח באמת. (אם זה משנה - אני מתכוונת להכין מהודו טחון)
ובנוסף, טיפים להכנה מוצלחת של הלזניה. שלא יצא דיקטים יבשים / שיחתך טוב וכו'
מישהי התנסתה עם דרומי? יוצא טוב?