נכון כמעט לגמרי.פחמימה!
(אפונה יבשה זה חלבון, אבל בשום צורה לא ירק)
את צודקת שמשימורים זו פחמימה ויבשה זה חלבון,
אבל כשזה אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק.
(מה שעושה את ההבדל אגב, זה שלב הקטיפה)
נכון כמעט לגמרי.פחמימה!
(אפונה יבשה זה חלבון, אבל בשום צורה לא ירק)
למהנכון כמעט לגמרי.
את צודקת שמשימורים זו פחמימה ויבשה זה חלבון,
אבל כשזה אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק.
(מה שעושה את ההבדל אגב, זה שלב הקטיפה)
פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי
וודאיבשר בקר גם נחשב חלבון?
בשר זה חלבון.לכל המומחיות:
ילדי מאוד אוהבים קציצות עם תפו''א.
בד''כ מגישה לפני סלט וטחינה.
(כוונתי לקציצות בשר בקר טחון)
מה דינה של ארוחה זו?
בשר בקר גם נחשב חלבון?
לפי מה שידוע לי שנים זה חלבון כמו אפונה יבשה.אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק
אפונה היא בריאה בכל מקרה גם אם לא ממלאת את פונקציית הירק.בהחלט.
לצערי אין בשוק שימורים של גזר לבד... אז האפשרות היא אפונה וגזר
מבחינתי זה שייך לארוחות בגיזרת המהירים. משתדלת בד"כ לבשל אוכל מזין יותר. אבל כשלא מצליחה, מעדיפה שיהיה לפחות גזר משימורי אפונה וגזר.
אז חידשתי לךלפי מה שידוע לי שנים זה חלבון כמו אפונה יבשה.
אבל יבשה היא היא פחות בשלה?פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
: אפונה יבשה מתייבשת באופן טבעי על גבי הצמח ונקצרת בעונת הקיץ בעוד שאפונה טרייה נקצרת באביבאבל יבשה היא היא פחות בשלה?
לא פשוט מייבשים אותה לצורך קמעונאות?
: אפונה יבשה מתייבשת באופן טבעי על גבי הצמח ונקצרת בעונת הקיץ בעוד שאפונה טרייה נקצרת באביב
חדשתן לי תודהפעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
ויקרה...... ההיפך מבקשת פותחת האשכול.תוספת טעימה ובריאה
אני אופה פלאפל בתנור,ממתי פלאפל נהפך להיות בריא,
מטוגן בשמן איאיאי...
איך עם מה ?אני אופה פלאפל בתנור,
זה ממש טעים וכמובן בריא מאוד.
לא הבנתי את השאלה,איך עם מה ?
לתשומת לב, תירס הוא פחמימה ולא ירק.ירקות קפואים כמו שעועית ירוקה/כרובית/ברוקולי/תירס וגזר וכו'
מוסיפים המון לכל ארוחה, בקלי קלות!
אני שמה בתנור, עם מעט טיבול בהתאמה, משדרג לי כל ארוחה, תוספת טעימה ובריאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: