רוצה לחתוך ולבשל חלקית את התפוחי אדמה על הבוקר ורק בצהרים להכניס אותם לתנור.
זכור לי ששמעתי פעם על שיטה של להקפיא את התפוחי אדמה לפני האפיה וזה הופך אותם לפריך מחיפוש ברשת לא מצאתי כמעט את השיטה הזו.
מישהי ניסתה?
יש לכן טיפים נוספים איך עוד להפוך את הצ'יפסים שיהיו הכי טעימים והכי פריכים???
אני בטוחה שכולן תעזרנה מזה...
זכור לי ששמעתי פעם על שיטה של להקפיא את התפוחי אדמה לפני האפיה וזה הופך אותם לפריך מחיפוש ברשת לא מצאתי כמעט את השיטה הזו.
מישהי ניסתה?
יש לכן טיפים נוספים איך עוד להפוך את הצ'יפסים שיהיו הכי טעימים והכי פריכים???
אני בטוחה שכולן תעזרנה מזה...