שלום,
אני באמצע לתכנן מטבח קטנטן ליחידת דיור באורך של 2.40 ניצבות לפני 2 אפשרויות:
1. תנור בילדאין (רוחב 60 ס"מ) ומעליו כירת גז בנויה בשיש של 2 להבות .
המעלה- יש שטח שיש לבשרי של 80 ס"מ ,
החסרון- 2 להבות!
2.תנור בנוי הכולל כירה 4 להבות ברוחב של 50 ס"מ.
המעלה- 4 להבות ולא 2,
החסרון- נשאר לבשרי שטח שיש רק של 60 ס"מ, וגם פחות יפה.
בשתי האפשרויות לחלבי יש רק 43 ס"מ.
מה אומרים? אשמח לחוות דעת של כל אחד!
תודה רבה רבה!
אני באמצע לתכנן מטבח קטנטן ליחידת דיור באורך של 2.40 ניצבות לפני 2 אפשרויות:
1. תנור בילדאין (רוחב 60 ס"מ) ומעליו כירת גז בנויה בשיש של 2 להבות .
המעלה- יש שטח שיש לבשרי של 80 ס"מ ,
החסרון- 2 להבות!
2.תנור בנוי הכולל כירה 4 להבות ברוחב של 50 ס"מ.
המעלה- 4 להבות ולא 2,
החסרון- נשאר לבשרי שטח שיש רק של 60 ס"מ, וגם פחות יפה.
בשתי האפשרויות לחלבי יש רק 43 ס"מ.
מה אומרים? אשמח לחוות דעת של כל אחד!
תודה רבה רבה!