מידע שימושי יש לך מתכון של סלמון עסיסי???

מבינה עניין

משתמש מקצוען
אבל באמת עסיסי,
כזה נשפך רוטב....
יעזור לי מאד כל מתכון
וכמה שיותר פשוט להכנה יותר טוב......
 

נקודה חמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
בלי רוטב.
שמה בפיירקס שמן זית וכמה שיני שום,
את הדג,
פיסטוקים לא קלויים קצוצים גס+פטרוזילה קצוצה. שמה בקערה עם שמן זית, מלח ושום קצוץ.
מהדקת את התערובת לדג.
לתנור.
טעם חלומי. הדג נשאר עסיסי.
ומרשים מאוד בהגשה.
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון > דג סלמון ברוטב בטטות (סגנון מתקתק)

מרכיבים:

2 פרוסות סלמון
2 בצל (רצועות דקיקות)
בטטה גדולה (פרוסה לרצועות קטנות)
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

פורסים את הבצל לרצועות דקיקות, מטגנים עם שמן ולאחר 5 דק' טיגון מוסיפים את הסילאן וממשיכים לטגן עד לחצי הזהבה.
מוסיפים רצועות בטטה וממשיכים לטגן עד לריכוך מלא של הבטטה והבצל.
מוסיפים את כל שאר התבלינים ומערבבים.
מניחים את שני פרוסות הסלמון על תבנית, שופכים את רוטב הבטטות מעל פרוסות הדגים ומכניסים לתנור ל-20 דק', לא יותר, כדי למנוע ייבוש.

בהצלחה.
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הסלמון מרשם ל-4 פרוסות
כף מיונז לא גדושה
כפית גדושה חרדל
כף קטשופ
כף דבש
קורט קטן מלח
2/3 שיני שום
גריל דג
מערבבת הכל שופכת על הסלמון ומפזרת מעל עוד קצת גריל דג
פשוט וטעים...
 

קפוצון

משתמש מקצוען
סלומון אדום

לטגן בצל
להוסיף פלפל צהוב ואדום חתוך לקוביות או רצועות דקות
להוסיף שום קצוץ
2 כפות רוטב צילי
2 כפות רסק עגבניות מעובב בחצי כוס מים + כפית סוכר ומעט מלח ופלפל שחור

כאשר הירקות רכים להוסיף את הסלומון
לבשל מעט מאוד

יאמי!
 

מבינה עניין

משתמש מקצוען
הכל נשמע באמת כ"כ עסיסי :p:p:p
תודה ענקית!!!!
עזרתם מאד
רק עוד שאלה קטנה:
איך לאפות בדיוק, בשביל שיצא טוב? פתוח/סגור וכמה זמן ועל איזה חום?
 

חן 1

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
מטגנים בצל - אם אוהבים גם פלפל חריף,
מפזרים בתבנית ועל זה מניחים פרוסות עגבניה
לרוטב- מיונז חדרל וקטשופ לפי הטעם (אני אוהבת שיש הרבה רוטב ומתחברת לטעם של החרדל בדג) להוסיף- מלח פלפל א.מרק
בנפרד לקצוץ כוסברה ולגרד שום (הרבה ;)), לערבב עם שמן זית
כל דג לטבול ברוטב להניח בתבנית על הבצל והעגבניה, לשפוך את הרוטב שנשאר
ומעל לפזר את השמן זית והשום
יוצא מדהים!!
בתנור חום גבוה בערך 200 פתוח
בהצלחה
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
יש לי מתכון מצוין, עסיסי, טעים
אבל לא נשפך רוטב אלא נספג בטעם עשיר וטעים

אפשר להשתמש בפרוסות שטייק או בפילה טרי
אפשר בפילה קפוא אבל מופשר.

מניחים את הדג בתבנית
מפזרים מלמעלה:
מלח, שום גבישי, גריל דג
מעט שמן
ו רוטב טריאקי
 

חן 1

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
וואו את מזכירה לי שפעם היו לנו אורחים והכנתי סלמון טרי, ולכבודם הכנתי בתבנית חרס יפה. אפיתי כרגיל אפילו יותר זמן, בד"כ אני תמיד בודקת עם מזלג, אבל הפעם האורחים כבר הגיעו אז וויתרתי על השלב הזה..
וכשכולם התישבו לאכול אני מוציאה את הדגים ו-פוי! הם היו חיים :eek: אני משערת שבגלל התבנית חרס.. החזרתי מהר לתנור ואחרי רבע שעה- הם עדיין היו חיים :eek:
מזל שהיה עוד אוכל ;)
 

פרפר סגול

משתמש מקצוען
אבל באמת עסיסי,
כזה נשפך רוטב....
יעזור לי מאד כל מתכון
וכמה שיותר פשוט להכנה יותר טוב......

לאיקאה יש רוטב,מדהים!!
ב12 ש"ח לבקבוק,את שופכת על הסלומון ועופה עטוף בניר כסף על חום בינוני כ15 שעה או פחות-תבדקי לפי התנור שלך
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לאיקאה יש רוטב,מדהים!!
ב12 ש"ח לבקבוק,את שופכת על הסלומון ועופה עטוף בניר כסף על חום בינוני כ15 שעה או פחות-תבדקי לפי התנור שלך

בדיוק באתי להמליץ וראיתי שהקדמת
רוטב מדהים באמת!!! מיוחד לדג סלמון
אני קבוע קונה כמה בקבוקים כשאני שם..
פשוט שופכים על הדג ולתנור...
טעים גם אחרי האפייה לאכול עם הרוטב הזה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה