לי יש דאבו כבר חמש שנים.
מרוצה עד הגג.
לשה בו בכיף בצק משלוש ק"ג קמח, שמה טיימר והולכת לעיסוקי.
הוא יושב טוב ויציב על השיש ולא צריך לעשות לו בייבי סיטר כמו למיקסרים האחרים.
יוצא לי בצק שמרים חלומי לעוגות, וחלות מקסימות מקמח מלא.
מקציפה 10 ביצים בבת אחת לטורטים.
הקצף סמיך ועמיד שאין דברים כאלה.
מדובר במיקסר מקצועי שעושה עבודה מעולה.
צורת העבודה שלו שונה מאוד מבמיקסרים הקלאסיים ולא סתם הם מביאים מדגימה.
נכון שכשמכינים בצק גדול יש צורך מדי פעם לדחוף את הבצק ולתת לו "עידוד" כדי שיסתובב אבל לדעתי זה חיסרון מינימלי לעומת היתרונות האדירים שלו.
חשוב לא לשמן את הבצק במהלך הלישה. השמן מחליק את הקערה והבצק לא נילוש.
ממליצה מאוד להשקיע למי שאופה הרבה.
משפחה שמכינים בה בחושה אחת לשבת ומדי פעם עוגיות תסתדר גם עם המיקסרים הפשוטים.
ולפותחת האשכול וגם למאוכזבות:
מדובר במכשיר מעולה שמהווה יד ימיני במטבח המאוד מאוד פעיל שלי.
חשוב לדעת איך להשתמש בו וחבל שלא תיהנו ממנו.
אשמח לענות בפרטי על שאלות ספציפיות.
השאלה המרכזית איך את שמה את כל הדברים והולכת
בלי שכל האזור יתמלא קמח ושביבי בצק
בתחילת הלישה אני מדברת
אדרבה אם יש עוד טיפים
תגמלי חסד עם כולנו