דרוש מידע יש לך אופה לחם?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
לנו יש. קיבלנו מתנה, לא חושבת שהיינו חושבים על זה בכלל.
בהתחלה התלהבנו והכנו כל רגע לחם. ארחי זה ההתלהבות ירדה ומכינים פעם ב...
מה שכן- הוא שימושי לי מאד ללישה של בצקים לדברים אחרים (אין לי מיקסר, אלא רק מקצפה, אז עד שקיבלנו הייתי לשה הכל בידיים). חוץ מזה שהוא לש, הוא גם מתפיח בתנאים אידיאליים. שמים את כל החומרים ואחרי שעה וחצי מקבלים בצק מושלם...
 

partner

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אצלנו דווקא מתלהבים בכל יום מחדש מהלחם שיוצא...
וזה אחרי חצי שנה, של אפייה פעמיים ביום!!!
אני צריכה בדחיפות מתכון מדוייק באופה לחם של מורפי ריצ'רד ללחם לבן שילדים אוהבים...
אנא עזרו לי...
:)
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אני צריכה בדחיפות מתכון מדוייק באופה לחם של מורפי ריצ'רד ללחם לבן שילדים אוהבים...
אנא עזרו לי...
:)
אנחנו מכינים את המתכון הבסיסי שכתוב בחוברת שמגיעה עם המכשיר, ולא ראיתי שמישהו לא אוהב... אנחנו מכינים משילוב של קמח לבן ומלא.

צילום של המתכון מהחוברת העליתי לפני כמה זמן בפורום הפסקת אוכל, אפשר למצוא אותו שם.
 

partner

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אנחנו מכינים את המתכון הבסיסי שכתוב בחוברת שמגיעה עם המכשיר, ולא ראיתי שמישהו לא אוהב... אנחנו מכינים משילוב של קמח לבן ומלא.

צילום של המתכון מהחוברת העליתי לפני כמה זמן בפורום הפסקת אוכל, אפשר למצוא אותו שם.

האם הלחם יוצא אורירי, או עבה (מיימי כזה..)?
כי אמרו לי שלא כדאי להשתמש במתכונים של החוברת, אלא לשאול כאלו שניסו..
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
האם הלחם יוצא אורירי, או עבה (מיימי כזה..)?
כי אמרו לי שלא כדאי להשתמש במתכונים של החוברת, אלא לשאול כאלו שניסו..
המתכון מהחוברת מצוין בהחלט. הלחם יוצא אוורירי,
אבל זה לא לחם קנוי, הוא מתפורר יותר.
אנחנו מאוד מאוד מרוצים מהמתכון הזה, מכינים אותו המון.
אם יש זמן וכוח, מכינים את המתכון שלו על תוכנית בצק, עושים צורות של לחמניות ואופים בתנור. זה יותר נוח שלא צריך לפרוס, והילדים פחות מלכלכים.
 

partner

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ממש תודה רבה על העצה! אנסה בל"נ....
תבורכי בכל !!
 

גלידה

משתמש מקצוען
אנחנו מכינים את המתכון הבסיסי שכתוב בחוברת שמגיעה עם המכשיר, ולא ראיתי שמישהו לא אוהב... אנחנו מכינים משילוב של קמח לבן ומלא.

צילום של המתכון מהחוברת העליתי לפני כמה זמן בפורום הפסקת אוכל, אפשר למצוא אותו שם.
לא מצאתי, יש מצב שאת מעלה קישור לשם? תודה רבה
 

טל ומטר

משתמש פעיל
זה מה שאנחנו מכינים, יוצא מאד טעים אבל מתפורר מאד....
לחם בינוני
290 מ"ל מים
28 מ"ל שמן
18 מ"ל סוכר
15 מ"ל מלח
500 גרם קמח (אפשר לחלק 50 גרם קמח מלא והשאר קמח לבן)
4 גרם שמרים

לחם גדול
350 מ"ל מים
38 מ"ל שמן
20 מ"ל סוכר
20 מ"ל מלח
625 גרם קמח (או 75 קמח מלא והשאר לבן)
5 גרם שמרים

יש לי עוד מתכון עם קווקר שיוצא יותר אוורירי אך לדעתי גם פחות טעים, אם רוצים אני אכתוב אותו גם כן.
בהצלחה!
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
לא מצאתי, יש מצב שאת מעלה קישור לשם? תודה רבה

 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה