לא הבנתי מה זה האתר הפולני,
אני מנסה להרשם לפייפאל
לא הבנתי מה זה האתר הפולני,
???PayPal ישראל - שירות לקוחות | שירות.נט 📞
שירות לקוחות PayPal ישראל - איך כדאי לך לפנות עכשיו אל PayPal ישראל? טלפון, מייל פניות הציבור, צ'אט, פייסבוק, וואטסאפ או שירות עצמי? | PayPal (פייפאל) הוא שירות מסחר אלקטרוני המאפשר העברת כספים וביצוע תשלומים ברשת האינטרנט 📱😎www.sherut.net
בחלונית של הנטסיק צריך להיות לשונית של SMS ושם כתוב מה המספראשמח לשמוע כיצד עושים זאת.
מהו מספר המנוי? איך אוכל לדעת אותו?
איך?
בחשבונית שלכם מחברת התקשורת מופיעה מס'הפלאפון של הסיםאשמח לשמוע כיצד עושים זאת.
מהו מספר המנוי? איך אוכל לדעת אותו?
ניסינו מס' פעמים ולא הצלחנו
תמיד זה מחזיר לקבלת אס אמ אס כדי לאשר
תודה רבה מראש לעונים
גם אני ניסיתי ולא הצלחתי.
נקווה שהקאשבק יגיע גם בדואר.
לא חייבים להכניס מס' פלאפון ואז הם לא מבקשים אימות!!אני הסתבכתי ולא הצלחתי להרשם
נכתב ע"י PayPal :תודה שפנית אלינו בנוגע להתחברות לחשבונך
למען שמירה על פרטיות ואבטחת המידע של לקוחותינו, אימות באמצעות שנשלח לסמס הוא שלב הכרחי בגישה לחשבון הPayPal.
בשלב זה, אין אמצעי אימות שמחליף את האימות בקוד SMS, לכן על מנת שתוכל לגשת לחשבון תצטרך להוסיף טלפון נייד שתומך בSMS.
אני מקווה שמצאת את המידע המצורף מועיל, אשמח לעמוד לרשותך אם תזדקק למידע נוסף.
אם לא תכניס מס'פלאפון לא יבקשו גם לאמת אותו..מממ... מגיבים ממש מהר, אבל...
אם לא מכניסים מס' פלאפון זה מחזיר עם ריבוע אדוםלא חייבים להכניס מס' פלאפון ואז הם לא מבקשים אימות!!
היום פייפאל כבר סידרו את הענין ואפשר לפתוח גם בצורה הרגילהלכל מי שחיפש דרך לפתוח חשבון פייפאל יש ברשותו פלאפון כשר.
עדכון: מצאתי את הפיתרון, פשוט ניגשים לביצוע רכישה באתר כלשהו, ובוחרים תשלום דרך פייפאל ואז ניתן לבחור האם לשלם עם פתיחת חשבון או ללא פתיחת חשבון. וכך תוך כדי התשלום נוצר החשבון.
בהצלחה.
איפה? הרשמה באתר של פייפאל עדיין דורש SMS.היום פייפאל כבר סידרו את הענין ואפשר לפתוח גם בצורה הרגילה
הם כבר לא דורשים מס' אס אמ אס
כבר פתחתי והכל דופק
אני פתחתי חשבון ויש לי רק טלפון כשראיפה? הרשמה באתר של פייפאל עדיין דורש SMS.
ואם שכחתם את הסיסמה אתם תקועיםהיום ראיתי באתר כל שהוא פטנט לפתוח חשבון בפייפאל בלי להשתמש בSMS והצלחתי.
נכנסים לאתר רכישות כל שהוא, כותבים צורת תשלום פייפאל
ואז הוא שואל אותך האם יש לך חשבון או שאתה רוצה לפתוח חשבון חדש
ונפתח חשבון ללא אישור מספר טלפון.
[מקפיץ מן העבר, כי זה החיפוש הראשון בגוגל לגבי טלפון כשר פייפאל]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: