חלבי יומולדת בסגנון כפרי

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
משתפת ביומולדת גיל 30 שעשינו לגיסי.
אני על הגרפיקה והעיצוב.
קצת נסחפנו עם האוכל ;)
מוזמנות לקבל השראה...
מצרפת קצת תמונות מהחגיגה, סורי שזה לא איכותי מדי
תהנוווווווווווו
20200315_181440.jpg
20200315_185027.jpg
20200315_185035.jpg
20200315_185039.jpg
20200315_185044.jpg
20200315_185052.jpg
20200315_185108.jpg

20200315_181440.jpg
20200315_185027.jpg
20200315_185035.jpg
20200315_185039.jpg
20200315_185044.jpg
20200315_185052.jpg
20200315_185108.jpg
20200315_185112.jpg
20200315_185115.jpg
20200315_185157.jpg
20200315_185201.jpg
20200315_185211.jpg
20200315_185216.jpg
20200315_232034.jpg
20200315_185030.jpg
20200315_185122.jpg
20200315_185145.jpg
 

קבצים מצורפים

  • 20200315_185153.jpg
    20200315_185153.jpg
    4.1 MB · צפיות: 147

ה; מפרוג

משתמש מקצוען

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
וווא וואו וואוווווווו
מה זה היופי הזה???????
חייבת מתכונים!!!! להכללללללללל
 

Special

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מטורף!
מתכונים להכלל!!
 

למנצח מזמור

משתמש צעיר
טרוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
איזה חלישות... כולם יודעים ככה להכין ורק אני לא?
מתכונים פליז !!!!!!
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
הזיה!!!
אשמח למתכונים של כל הסלטים.
תודה!
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
כמה אנשים השתתפו באירוע? :D
משקיענים!
אשמח למתכון של הפוקצות
תודה.
בערך 20 איש.

פוקאצ'ות

החומרים
:

ל-4 פוקאצ'ות גדולות:

1 כף מלח

1 קילו קמח לבן

2 כפות (10 גרם) שמרים יבשים

2 כפות סוכר

3 כוסות פחות 1 כף (700 מ”ל) מים

1/2 כוס (120 מ"ל) שמן זית

קורט מלח גס

חופן עלי תימין או רוזמרין טרי / יבש (לא חובה)

אופן ההכנה:


1. הפוקאצ'ות: שמים בקערת המערבל עם וו הלישה את המלח ומעליו את הקמח, השמרים, הסוכר או הדבש והמים. לשים כ-2 דקות, עד שמתחיל להתגבש בצק. מוסיפים 4 כפות משמן הזית ולשים כ-8 דקות, עד שמתקבל בצק דביק ורך שנפרד מהדפנות אבל נדבק לקערה בתחתית. אם צריך, מוסיפים מעט מים.


2. מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה (ואפשר גם ללילה במקרר).


3. מקמחים את משטח העבודה. מוציאים אליו את הבצק ומחלקים אותו ל-8-6 חלקים שווים (מומלץ לשקול: עבור כל פוקאצ'ה דרוש כדור בצק במשקל 150-120 גרם). מכדררים כל אחד מהחלקים לכדור עגול, מכסים במגבת ומניחים להתפחה כ-20 דקות.


4. מחממים את התנור ל-250 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה.

5. מקמחים את משטח העבודה. לוקחים כדור בצק אחד, משטחים אותו ומותחים אותו מצד לצד עם הידיים בעדינות (אפשר גם לרדד), עד שמתקבלת פוקאצ'ה מוארכת. מרטיבים את הידיים ונועצים את האצבעות בבצק, ליצירת גומות. מזלפים מעל הפוקאצ'ה משמן הזית, ובוזקים עליה מלח גס ועלי תימין או רוזמרין.

6. האפייה: מכניסים את הפוקאצ'ה ואופים 10-8 דקות, עד שהיא מזהיבה.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
לאאאאא נורמלית וואוווו
מה יש בחצילים?
ובפילו?
וואווווו
תני פרוט מה יש בשולחן
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
שוב,
כמו באשכול הקודם
הכל נראה נהדר ומגרה ממש.

אם את רוצה רק לשתף אז המקום לא בפורום הזה אלא באומנות ויצירה
כאן משתפים במתכונים
אם העלית תמונה- תצטרכי לתת מתכון שלה
אז אן העלית את כל זה----תצטרכי לתת את המתכונים

אלו כללים שנקבעו על מנת לשמור על הסדר בפורום ועל יעילותו

בתקווה להבנה.
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אוקיי
אנסה להעקיף את מה שהיה על השולחן...

פוקאצ'ות ואצבעות שום
פלטת גבינות
טורטיות במילוי אנטיפסטי וגבינת שמנת
אנטיפסטי
חצילים מטוגנים במילוי גבינת שמנת על מצע חסה וכרוב
קראוסונים במילוי גבינה וירקות חיים
קישים אישיים
צלחות בצק פילו במילוי בצל ופטריות מטוגנים וכן במילוי ירקות ,קריספי בטטה ונשיקת גבינת שום שמיר
סלט גזר חי
סלט טאבולה
סלט כרוב וירק
סלט שומר
סלט חסה ובטטות וכן סלט חסה עם זיתים שחורים וגבינה מלוחה
חציל בלאדי עם גבינה מגוררת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  21  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה