כן אבל לרופא עור יש תורים לעוד כמה שבועות ויש לי בבית את המשחה (תמיסה) שמורחים על יבלת רגילה רק אני רוצה לדעת אם זה יעיל.לדעתי זה אותו דבר... אבל הכי טוב לשאול רופא עור
אתה יודע/ת אם זה יעיל גם לסוג כזה של יבלת.יש תמיסה שנקראת בליבלת
לקנות בפארם
מומלץ מאוד
באיזה קופ"ח את/ה? אני יודעת שיש אפשרות להתייעצות אונליין בכלליתכן אבל לרופא עור יש תורים לעוד כמה שבועות ויש לי בבית את המשחה (תמיסה) שמורחים על יבלת רגילה רק אני רוצה לדעת אם זה יעיל.
אתה יודע אם זה יעיל גם לסוג כזה של יבלת.
לא יודעתאתה יודע אם זה יעיל גם לסוג כזה של יבלת.
ליבלת רגילה או בכף רגל.אצלנו היה בעבר,
למיטב זכרוני, ד"ר שמרוט שעובד במאוחדת
נתן מרשם למשחה שהייתה בהזמנה מיוחדת דרך הסופר פארם , עזר במיידי.
צריך לזה מרשם???יבלת כזו נקראת יבלת קורן בגלל הצורה שלה המזכירה תירס
בבתי מרקחת יש כל מיני ערכות להסרת יבלת כזו
מכיר מישהו שהיה לו יבלת בבוהן ברגל, הדביק כל יום עם פלסטר חתיכה של קליפת בננה, אחרי כמה שבועות היבלת התחילה להשחיר ובסוף נפלה לבדלמישהו יש מושג איך אפשר להוריד יבלת בזרת של הרגל שכואבת מאוד בהליכה, שצמחה בעקבות לחץ של נעל,
והאם מורידים את זה כמו יבלת רגילה בצריבה או שיש לזה טיפול שונה מיבלת רגילה?.
בכף הרגלליבלת רגילה או בכף רגל.
לאצריך לזה מרשם???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: