איך?בפרטי
שלום וברכה אני מתעסק בתחום במה מדובר .שלום,
ממי אפשר לקבל עזרה (גם בתשלום) לגבי יבוא של מוצרים?
אם אני רוצה לפתח איזשהי מכירה של מוצרים , ממי אני יכולה לקבל ליווי אפילו התחלתי לקדם את זה?
למה אתה ממתין ?בתחום הצעצועים
יש לי תיק מוכן
הבנתי שאפשר לקבל מחירים יותר טובים אם יש לי סוכן בסין,למה אתה ממתין ?
יש באליבאבא ספקים מאוד טובים ויש שם גם הבטחת סחר
כלומר אתה יכול לסגור עסקה מוגנת שהמוצר שאתה מזמין יהיה בדיוק כמו שרצית. אליבאבא מאבטחת את זה
כמובן צריך לדעת איך לעשות את זה אבל זה לא משהוא מסובך מדי.
בהצלחה .
זה ממש לא הכרח שזה יותר זול אולי יותר מבוטח. אבל אם זה משהו לא מדי גדול כמו יצור של גמבוי או משהו כזה אז אין לך שום צורך ללכת דרך סוכן יהודי .הבנתי שאפשר לקבל מחירים יותר טובים אם יש לי סוכן בסין,
אתה יודע להפנות אותי לאחד כזה
אני מחפש באמת משהו כזה שימליץ לי על סוכן בסין,אם מדובר במחרים גבוהים ממש אז קח מקצוען שיעזור לך ובפרט אם אין לך נסיון בענין .
יש כמה כאלה שמפרסמים שזה המקצוע שלהם .
נראה יש מישהו שמפרסם בשם קרומו קורס לא יודע עליו משהו מיוחד תבדוק
בתחום הביגוד פנו באישי.אני צריכה ייצור- לפי תיקי מוצר שאני בונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: