בשרי יאפצ'ק

  • פותח הנושא א-ת
  • פורסם בתאריך

א-ת

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני יודעת שהיתה תכתובת על זה, עשיתי חיפוש ו'חפרתי' בכל פרוג ולא מצאתי משהו ברור.
מחפשת מתכון טוב ליאפצ'ק.
יש לי נתח פלאנקען אסאדו (9).
אני רוצה לדעת אם צריך לבשל/לצרוב את הבשר לפני ההכנה,
כמה זמן לאפות, ואם על חום נמוך או גבוה,
כמה זמן הוא צריך להיות על הפלטה (עם מים/בלי),
אם בישלו את הבשר קודם, אם גם צריך פלטה.
ועוד טיפים...
 

גרפטריק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
בעיקרון יאפצ'יק הומצא כדי להשתמש עם שאריות בשר כדי לא לזרוק אותם
אז כמובן שזה ייצא טוב צריך להיות בשר מוכן צלי קדרה או בתנור
ואז מוסיפים א"ז לקוגל תפו"א רגיל שכבה דקה באמצע כדי שיהיה מספיק עסיסי ויוצא מעדן.

מה שעושים במסעדות שזה שחום ורטוב ועסיסי
אחרי האפיה כשזה מתקרר שמים בתנור פלוס תבנית מלאה במים מתחת שזה מוסיף המון אדים
או על הפלטה עם כמה כוסות מים בצידי התבנית פשוט לשפוך על הקוגל ולתת לו לנוח

ולא לשכוח להגיד לכבוד שבת קודש
 
נערך לאחרונה ב:

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון מצוין שמישו העלה כאן בפרוג,
לא יודעת מקור,
יוצא מעולה++
yapcheck.jpeg
yapcheck.jpeg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  42  פעמים

לוח מודעות

למעלה