איזה טבלה? מה שהעלה פותח האשכול?לפי מה שרשום בטבלה
המספרים אחרים
איזה טבלה? מה שהעלה פותח האשכול?לפי מה שרשום בטבלה
המספרים אחרים
אתה שוכח שיש נשים שיש להן 2 ילדים ולפעמים גם 3 במעון.ברור שזה לא נכון
ואני עובדת כרגיל, בעלי אברך וההדרגה של הגנים הפרטיים מתחילה רק בשלישי הבא!!ולמה נראה לך שמורות לא חייבות? אני מורה ויוצאת מהבית ב 7 וחוזרת בארבע וחצי...
גם אני ככה וזה ממש מעצבןואני עובדת כרגיל, בעלי אברך וההדרגה של הגנים הפרטיים מתחילה רק בשלישי הבא!!
והשכנה שלי מורה שעוד בחופש שולחת כבר את הילדים מא אלול...
זכור לי דווקא שהגנת בתוקף על התכנית חינוך "חינם" 0-3 של הממשלה...לא?שוב, האשמה על המדינה היא זאת שקבעה את הכללים.
התוכנית הזאת היא בהחלט בשורה לאנשים כמוני,זכור לי דווקא שהגנת בתוקף על התכנית חינוך "חינם" 0-3 של הממשלה...לא?
בסופו של דבר לא ככה צריך לחשב אם זה כדאי או לא.אתה שוכח שיש נשים שיש להן 2 ילדים ולפעמים גם 3 במעון.
אתה צודק כשמדובר האם בכלל לצאת לעבוד או לא,בסופו של דבר לא ככה צריך לחשב אם זה כדאי או לא.
החישוב צריך להיות לפי משפחה ממוצעת שיש לה 6 ילדים
כלומר שהיא תרוויח 3 שנים לכל ילד הנחה
כפול 6
כלומר 18
אם נניח שהרווח שלה לכל ילד זה בערך 1500-2000 שקל
לשנה זה יוצא 24000 אלף שקל
כפול 18
יוצא
450 אלף שקל!!
באמת הרבה כסף
אבל אשה שמרוויחה עוד כמה אלפים בחודש(נניח 5000 שקל בחודש
אז תוך כמה שנים היא מכסה את זה
וגם לא נשכח את הקרן פנסיה והשתלמות
צריך לדעת איך לחשב כמה זה שווה הכסף במונחים מהוונים
מי זה?צריך לזכור ששר העבודה שזה המשרד שאחראי על המשפחתונים זה נציג מטעם מפלגת ש''ס
אז יאלללה דורשים תשובות ומיד...
תמיד זה היה הפוך.יכול להיות שמעונות הם גוף חזק יותר.
הם מקבלים סבסוד גבוה יחסית מהמדינה - וההורים משלמים מעט ביחס למחיר המלא.
אם היו מסגרות למורות בעוז לתמורה שנותנות שעות כמו מעון וחופשות כמו משרד החינוך- אכן היה מתבקש לומר שאלו שאינן מורות קודמות להן.ואני עובדת כרגיל, בעלי אברך וההדרגה של הגנים הפרטיים מתחילה רק בשלישי הבא!!
והשכנה שלי מורה שעוד בחופש שולחת כבר את הילדים מא אלול...
שלא לדבר על זה שאני עובדת 9 שעות + נסיעות... זה אומר לצאת מהבית הרבה לפני 7 + להשלים שעות לפעמים...
שוב, האשמה על המדינה היא זאת שקבעה את הכללים.
האשכולות השכנים מדברים על מורות ביסודי שעובדות במסגרת העולם הישן. מורות התיכונים שעברו לעוז לתמורה בהחלט עובדות יותר שעות, וזה לא חריג למצוא מורה בתיכון שעובדת 36 שעות שבועיות.(לא מדברת בכלל על החריגות שעובדות מעל 36 שעות שבועיות.. - אבל פנו לאשכולות השכנים נדיר למצוא מורה שאחרי משרת אם עובדת ככ הרבה שעות....)
מסכימה לחלוטין, ועדיין מורה או כל מי שעובד לפי לוח החופשות של בתי הספר יכול להסתדר במעונות פרטיים (באזורים החרדיים המחירים שלהם נמוך משמעותית ממחירי מעונות תמת...)אם היו מסגרות למורות בעוז לתמורה שנותנות שעות כמו מעון וחופשות כמו משרד החינוך- אכן היה מתבקש לומר שאלו שאינן מורות קודמות להן.
אבל במצב הנוכחי, שבו אין מטפלת שמתאימה לי בשעות העבודה, אני חייבת את המעון למרות שאני מורה ולא זקוקה למעון ויכולה לוותר על המעון בערבי חגים ובחנוכה, ובכל החופשות האחרות שתוקעות מאד את ההורים שאינם אנשי חינוך.
36 שעות בחלט מצריך יותר מעון, ולא על המורות הללו דיברתי... ואפילו הן עובדות פחות שעות ממשרה של שכירה רגילה, אבל בהחלט הצורך שלהן במעון בימים בהן הן עובדות (ומורות תיכון עובדות משמעותית פחות ימים בשנה...) זהה לשכירות במשרד....האשכולות השכנים מדברים על מורות ביסודי שעובדות במסגרת העולם הישן. מורות התיכונים שעברו לעוז לתמורה בהחלט עובדות יותר שעות, וזה לא חריג למצוא מורה בתיכון שעובדת 36 שעות שבועיות.
אז ככה:אתה צודק כשמדובר האם בכלל לצאת לעבוד או לא,
אבל הרבה פעמים אישה שמקבלת העלאה משכורת / עוברת עבודה,
לפעמים לא שווה לה העלאה של 2000 שקל, אם לדוג יש לה 2 ילדים במעון,
והיא עוברת בעקבות העלאה מדרגת מס...
אז היא לא זכאית להנחה בארנונה, לא זכאית לתלושי מזוןן, לא זכאית להנחות במוסדות לימוד אחרים- כי התלוש "גבוה" יחסית,
וזה ההזיה, המדינה במקום לעודד עבודה, מעודדת עצלות /אי עבודה,
המעונות שמסוסבסדים ע"י המדינה נועדו לעזור לנשים שעובדות משרה מלאה/ כמעט מלאה,
ללא חופשים או אויר נשימה במשך השנה....
מהרגע שביטלו את הקריטריון שעות העבודה, וכל מורה שזכאית למשרת אם ועובדת 25-21 שעות שבועית (לא מדברת בכלל על החריגות שעובדות מעל 36 שעות שבועיות.. - אבל פנו לאשכולות השכנים נדיר למצוא מורה שאחרי משרת אם עובדת ככ הרבה שעות....) עם חופשים על ימין ועל שמאל, זכאית וקודמת לחברתה הגרפיקאית ומנהלת החשבונות, שעובדות מצאת החמה עד צאת הנשמה מעבירות כרטיס ב06.30 ומגיעות עם הנשמה ביד ב16.00 למעון, אבל בגלל שהם מרויחות 2000 שקל יותר על העבודה הקשה והסיזיפית שלהן, הן ישלמו על המעון שנועד בשבילן!!! כפול....
חלם זה כאן ...
והעלאת המחיר לאחר פתיחת הלימודים - יש מצב שלא תעבור בגץ....
לדעתי אתה טועה,אז ככה:
מי שמחפש לנצל כל הזדמנות של פירצה בחוקי המדינה
אולי יצליח לטווח הקצר
אבל לא לטווח הארוך
זה כמו שיש כאלה שינסו למתח בכל הכח להיות עוסק פטור
ולא עוסק מורשה(למרות שעוסק מורשה מרוויח הרבה יותר)
זה כמו שיש כאלה שבכל הכח מנסים להרוויח מכל מיני מקומות באמצעות קומבינות כאלה ואחרות(ואולי הם מצליחים
אבל זה הצלחה מדומה כי בטווח הארוך זה הרבה פחות משתלם למי שמכיר את הדברים מבפנים
ואני כמובן לא מכליל קומבינות של חברי כנסת ואלה שבראש המערכת שבסוף שם חייבים קומבינות ובלי זה
אין שום יכולת להצליח
אלא אני מדבר על האדם הפשוט)
ויש לי עוד הרבה דוגמאות
בסוף אם מסתכלים בעין מפוקחות המטרה של ההטבה הזאת(וזה הטבה מהמדינה
וכל מי שלא מקבל את ההטבה לא אמור להתעצבן כי בסוף המחיר האמיתי זה המחיר הגבוה(אפשר להתלונן על המחיר אולי ,כמו על עוד הרבה דברים במדינה ,אבל לא להתלונן על זה שלא מקבלים הטבה)
כי ההטבה מיועדת לכאלה בדיוק שמרוויחים מעט מאוד -ואם הם לא יקבלו את ההטבה הזאת
אז הם לא יצאו לעבוד
אבל ברור שמי שעובד בהייטק ומרוויח הרבה למרות שהוא יקטר עד מחר
בסופו של דבר הוא יעדיף להמשיך לעבוד בהייטק
וגם אם נמצא איזה 2 אחוז של אנשים שבאמת יעדיפו לחשוב לטווח הקצר
זה לא הופך את התוכנית לחסרת היגיון
עם הניסיון המר שיש לי בגנים הפרטיים אני לגמרי מעדיפה מפוקח.במקום זה ממליצה לחפש באיזור גן פרטי טוב, עם צהרון ולצאת במחיר נח בלי השתתפויות ובלי טובות המדינה.
כיום מאז שנכנסו הצהרונים בציבורי יש גם הרבה כאלו בפרטי.
את עובדת ביולי אוגוסט בער"פ בערבי חגים וכו'?ולמה נראה לך שמורות לא חייבות? אני מורה ויוצאת מהבית ב 7 וחוזרת בארבע וחצי...
אם היו תנאים מחמירים יותר שמשאירים ילדי מורות וגננות מחוץ למעונותאם היו מסגרות למורות בעוז לתמורה שנותנות שעות כמו מעון וחופשות כמו משרד החינוך- אכן היה מתבקש לומר שאלו שאינן מורות קודמות להן.
אבל במצב הנוכחי, שבו אין מטפלת שמתאימה לי בשעות העבודה, אני חייבת את המעון למרות שאני מורה ולא זקוקה למעון ויכולה לוותר על המעון בערבי חגים ובחנוכה, ובכל החופשות האחרות שתוקעות מאד את ההורים שאינם אנשי חינוך.
האשכולות השכנים מדברים על מורות ביסודי שעובדות במסגרת העולם הישן. מורות התיכונים שעברו לעוז לתמורה בהחלט עובדות יותר שעות, וזה לא חריג למצוא מורה בתיכון שעובדת 36 שעות שבועיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: