טוב לחברי מכבי אין אופציה כזו26 ש"ח הרדמה.
18 ש"ח עקירה.
המחיר מתחיל באזור 1000 להרדמה
טוב לחברי מכבי אין אופציה כזו26 ש"ח הרדמה.
18 ש"ח עקירה.
עצוב ממש. אף פעם לא הבנתי למה נתקעים שם...טוב לחברי מכבי אין אופציה כזו
המחיר מתחיל באזור 1000 להרדמה
אותם צילומים בדיוק?עשיתי צילום לכל השיניים באור השן, ביחד עם חברה.
אני בכללית והיא במכבי.
אני 160
היא 390
אותו צילום בדיוק. באותו מכון. באותה שעה. אצל אותה צלמת....אותם צילומים בדיוק?
כי יש כול מיני סוגים שכל אחד מחיר שונה,
יש סטטוס
יש פנורמי
וכו וכו
דר יניב גרוסמן במכבידנט.מי יכול להמליץ לי על רופא טוב לעקירה של שן בינה?
אשמח לכל המלצה
תמליצו לי על רופא טוב לטיפולי שיניים
בבקשה יש לי מפחד וסיוט מטיפולי שיניים
אני בחרדות....
מחפשת מישהו מומחה סבלני ושלא כואב הטיפולים אצלו
באזור ירושלים
תזכו למצוות
לענין הכאב
יש לי פחד מכאב ובפרט מרופא שיניים
אני לפני כל טיפול אומרת לרופא שישים לי מלא חומר הרדמה כי אני רגישה
וזה באמת עוזר
היה לי כמה פעמים טיפול שורש זה לא כואב ....אבל הקשה בזה שאת צריכה להישאר עם פה פתוח מלא זמן.....
אז צריך להתכונן לזה נפשית...
כל רופאאיזה רופא??
מה זה אומר שהציוד שלו ישן?אכן הוא רופא טוב, אך חשוב גם לעדכן שמרפאתו והציוד די ישנים, גם השיטות בהן עובד הן די ישנות, סתימות למשל עושה רק סתימות אמלגם (כסופות)...
אם עד היום הייתם אצלו ואפילו המלצתם עליו לאחרים זה אומר שאתם מרוצים, למה לא תמשיכו?מה זה אומר שהציוד שלו ישן?
בטיפול עצמו יש היום דרכים אחרות איך לטפל , שיהיה יותר מקצועי ויותר קל?
אם אם מכירים אותו, יש לכם המלצה על רופא בסגנון שלו שעובד בשיטה יותר חדשנית , אשמח ממש לשמוע ,
כי אני לא מעיזה ללכת למשהו אחר אבל אולי באמת יכול להיות גם טוב.
אשמח ממש לשמוע.
אני רוצה לדעת מה זה אומר ציוד ישן, ואני גם רואה שכותבים על טיפולים בלייזר, הייתי שמחה לשמוע מה זה אולי זה הכוונה לציוד ישן?אם עד היום הייתם אצלו ואפילו המלצתם עליו לאחרים זה אומר שאתם מרוצים, למה לא תמשיכו?
פשוט תבקרי במרפאה יותר חדישה, תראי את ההבדלים לבד.אני רוצה לדעת מה זה אומר ציוד ישן, ואני גם רואה שכותבים על טיפולים בלייזר, הייתי שמחה לשמוע מה זה אולי זה הכוונה לציוד ישן?
אני פשוט רוצה לשמוע עוד צד ואולי לנסות או שאני אשמע ואני אראה שזה לא מתאים לי ועדיף לי כן להמשיך אצלו עם הציוד הישן.
אשמח לשמוע המלצה על מרפאה חדישה עם רופא טוב וסבלני כמו שי לחמי, למשל לעקירה כירורגית ששי לחמי לא מוכן לעשות,פשוט תבקרי במרפאה יותר חדישה, תראי את ההבדלים לבד.
מבחינת הציוד, וברור שגם השיטות מתקדמות וישנם רופאים שמתקדמים עם הזמן וממשיכים להתמקצע משתתפים בכינוסים שנתיים וכדו' וברור שמביאים למטופלים שלהם את הטוב שביותר.
טיפולים בלייזר, לאיזה סוג טיפול?
הרבה בפרוג המליצו על דר' נעם ברוק, (ב"ה לא בקרתי אצלו אף פעם)אשמח לשמוע המלצה על מרפאה חדישה עם רופא טוב וסבלני כמו שי לחמי, למשל לעקירה כירורגית ששי לחמי לא מוכן לעשות,
(אני פשוט מחפשת מישהו שמכיר את המרפאה של שי לחמי ומכיר אותו וטיפל אצלו, והיה אצל רופא אחר ונהנה יותר או כמו אצלו אבל עם ציוד חדיש יותר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: