• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

חתמתי ונושעתי

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
בוקר טוב
קראתי ומאשרת.
כידוע אני ציירת,
אבל יודעת שמסתתרת לי בנפש גם איזו סופרת:)
אולי אגלה שהיא גדולה יותר ממה שאני חושבת...
מצטרפת מהיום! בהצלחה לכולם!

המאושר!

משתמש חכם!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מעצם טבעי, אני עוסק בחיפוש וביקוש אחר כל דבר שמעשיר את חיי, עושה לי טוב, ומספק את סקרנותי הטבעית. מתוך כך, אני כותב את אשר על לבי.

עם השנים, כאשר נוכחתי לראות שאנשים נהנים ואף מפיקים תועלת ממה שאני כותב ומעלה עלי כתב, החלטתי להעמיק בתחום ולהקדיש לו יותר זמן ומחשבה. כך התחלתי לכתוב בכמה עלונים שבועיים.

בהזדמנות זו, ברצוני להודות ל - @ניהול קהילת כתיבה על הזכות והכבוד להצטרף אליה. מדובר בקהילה שאני עוקב אחריה מזה זמן מה – בסתר, ולעיתים אף בגלוי, דרך לייקים ותגובות אישיות.

עם כניסתי, אני נושא תפילה לא-ל חיי, שאזכה להועיל במה שאני עושה, ועכ"פ לא להזיק.

ולסיום – קראתי ואישרתי.

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה