בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
בין רועי קליין להאחים (הכניסה נראית מהאחים)איזה רחוב אלי יוחנן בונה הגרלת 996 אשמח לתשובה תודה
בין רועי קליין להאחים (הכניסה נראית מהאחים)איזה רחוב אלי יוחנן בונה הגרלת 996 אשמח לתשובה תודה
האם זה מיקום המגרש?בין רועי קליין להאחים (הכניסה נראית מהאחים)
מה קורה? מישהו יודע?ולפי בקשה של לא מעט רוכשים, אנו פנינו לקבלן לניהול התביעה בבין דין
ובמידה ולא יסכים, וככל הנראה לא יסכים, אנו מיד נפנה לבית המשפט.
https://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/1005296402/310 תראה בקישור את המפה בדיוק פה שמתי צילום אוויריראש העיר אומר בריאיון שהוא הוריד את התכנית ל900 דירות במקום 2000.
מישהו יודע קונקרטית איזה שינויים נכנסו לתכנית?
בעיקר בין חגואל לאליהו הנביא.
אני ממש ישמח
ממה שהצלחתי להבין היום מהילוך במסדרונות "נעימי" עסקינן לכאורה בראיון ערב חג .. בבקשה תקנו אותיhttps://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/1005296402/310 תראה בקישור את המפה בדיוק פה שמתי צילום אווירי
צפה בקובץ המצורף 1941991
לדעתי יבנו בערך ככה עוד שורה של בניינים אבל לא ראיתי את התוכניות המפורטות
צפה בקובץ המצורף 1941992
באמת שאפו .. ממה שאני הקטן הצלחתי להבין - ולא להתבלבל- יש לי הרבה אינטרסים בנושא, אין שינוי מהותי ..קודם כל תמונה עדכנית ויפה... שאפו.
לגוף העניין אני מכיר את התכניות שכוללים דרך אגב בניינים של 17(!) קומות על השפיץ.
רציתי לדעת אם מישהו יודע מידע קונקרטי על שינוי שיש בתכניות.
תודה מראש.
לא יודע אבל ראש העיר אומר שהוא הוריד מהתכנוןקודם כל תמונה עדכנית ויפה... שאפו.
לגוף העניין אני מכיר את התכניות שכוללים דרך אגב בניינים של 17(!) קומות על השפיץ.
רציתי לדעת אם מישהו יודע מידע קונקרטי על שינוי שיש בתכניות.
תודה מראש.
במיטב חדשות פרסמו תמונות ממעוף ציפור על הפרויקט שמתקדם מהר ורואים סלילת כבישים והם כמובן רוטנים על הבנייה שאנחנו מברכים עליה חחחח
צפה בקובץ המצורף 1941697
צפה בקובץ המצורף 1941698
בתמונה הזו הם מסבירים שלא בנו כיכר בצומת באליהו הנביא בגלל הקברים מאחרוי הגדר אז אי אפשר להרחיב עוד קצת אבל אני לא מבין איך יעשו הכהנים בכל האזור הזה שמלא בקברים ומערות קבורה
צפה בקובץ המצורף 1941699
בין 5,000 ל 5,500 תלוי בנתוני הדירהלא ידוע לי אם זה המקום הנכון לשאול-
מה המחיר של שכירות דירת 3 חדרים 90 מ"ר. פלוס 2 מרפסות , מחסן וחניה.
בקומה 5
אשמח למידע ממי שמתמצא או גר באיזור כדי לדעת מה הסכום הריאלי לגבייה משוכר.
תודה!
אפשר. חבר שלי מצא עכשיו לבן שלו ברח' פרנקל ב4,700.כלומר 5000 הוא המינימום? אין למצוא בפחות מזה?
תודה!
אני ראיתי מודעה היום בקאמרנא ב4500 תיווךאפשר. חבר שלי מצא עכשיו לבן שלו ברח' פרנקל ב4,700.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: