אנחנו כבר היינו במסירה ראשוניתמקפיץ
משהו יודע מה קורה בכל הפרויקט של אלי יוחנן? יש צפי אכלוס חדש?
בפרט ל 991
מגרש 380 בניין 1
אנחנו כבר היינו במסירה ראשוניתמקפיץ
משהו יודע מה קורה בכל הפרויקט של אלי יוחנן? יש צפי אכלוס חדש?
בפרט ל 991
אני מעונין לבדוק תביעה כלפיהם אולי נתארגן יחד!וממש לא בטוח שפעם אחרונה.
ובינתיים הוא גם מרויח הפרשי מדדים...
צריך לארגן שם תביעה, כמו שעשו בסוהו על הפארק.
אני מתעניין לגבי תביעה אלי יוחנן על עיכוב, אשמח לפרטים תודהיש לך פרטי יצירת קשר ו/או פרטים נוספים על התביעה?
תודה!
התקדם משהו לגבי תביעה לאלי יוחנן מענין אותי מאוד!!!1. האם ידוע על פרוייקט ברמה ה' שקיבלו החזר שכירות בעקבות איחור מסירת מפתחות?
(זכור לי בעבר היה דיבור על זה)
2. האם ישנו התארגנות לתביעה מול אלי יוחנן?
האם אכן התארגנו עם העו"ד הנ"ל ידוע לכם?מי זה העו"ד הזה?
ומי מארגן את זה?
אני מתעניין לגבי תביעה אלי יוחנן על עיכוב, אשמח לפרטים תודה
גם אנחנו קיבלנו הודעה על עיקובהתקדם משהו לגבי תביעה לאלי יוחנן מענין אותי מאוד!!!
גם אניגם אנחנו קיבלנו הודעה על עיקוב
מה עושים???
יש משהו שהתחיל תהליך של תביעה ?
איך נדע איזה עורך דין יכול לטפל בזה?
גם אני
תכלס' איך מתקדמים?אשמח להצטרף לכל תביעה
באיזה פרוייקט זה? איזה מספר הגרלה?צפה בקובץ המצורף 1847069
אשמח להצטרף לכל תביעה
אשמח גם להצטרףצפה בקובץ המצורף 1847069
אשמח להצטרף לכל תביעה
יש קצת פיצול אישיות בתוכן הכתבה כתוב שם: נווה שמיר - רמה ה', חילונים - חרדים.כתבה על השכונה במרכז הנדל"ן
![]()
"השכונה החילונית של בית שמש" נהנית מנוף יפה ודירות 4 חדרים בפחות מ-2.5 מלש"ח
"המדד השכונתי״: באמצעות המערכת המקצועית של אתר madlan ננתח מדי שבוע שכונה שחווה פיתוח נדל״ני מואץ. והפעם, נווה שמיר ההררית בדרום בית שמש...www.nadlancenter.co.il
מה עם זה? הדירות כבר נמסרו לדיירים? ידוע מתי האכלוס?הגבוהים, פרנקל 7 - 9, צמודים יותר למקווה ולגינה.
הדירות עדיין לא נמסרו...מה עם זה? הדירות כבר נמסרו לדיירים? ידוע מתי האכלוס?
רוכשים נכבדים שלום רב,מה עם זה? הדירות כבר נמסרו לדיירים? ידוע מתי האכלוס?
איזה בינינים?רוכשים נכבדים שלום רב,
אנו שמחים להודיעכם, שלאחר מאמצים עילאיים, בזמן מלחמה, מצב בטחוני קשה שהמדינה חובה והקשיים הקיימים במשק מכל המשתמע מכך, הצלחנו לקבל טופס אכלוס ותעודת גמר.
נבקשכם להסדיר את כל התשלומים במידה וטרם הוסדרו.
בברכת ימים טובים, שקטים ורגועים לעם ישראל.
בכבוד רב,
אלי יוחנן מהנדסים בע"מ
מעניין מאוד האם זה באמת מתקדםיח"צ או שסוף סוף הגיע הפיתרון?
בשורה גדולה: הזוכים משנת תשע"ט יוזמנו לבחירת דירה
לאחר שנים שהזוכים לא מתקרבים אל היעד הנכסף - דירה בבית שמש, בפעילות מ"מ ראש העיר יו"ר הועדה לתכנון ובניה שמעון גולדברג סוכם עם היזם אלי יוחנן מחברת אלי יוחנן מהנדסים, כי 45 הזוכים בהגרלה 996 של תוכנית מחיר למשתכן בפרויקט ברמה ה', הגרלה שהתקיימה בחורף תשע"ט, יוזמנו סוף סוף במהלך החודש הקרוב (דצמבר) לבחירת דירה.
שמעון גולדברג מ"מ וסגרה"ע אמר לאחר הסיכום עם היזם: ב"ה בשעה טובה ומוצלחת הצלחנו להגיע לסיכום מול היזם בכדי לקדם ולהביא פתרון לעשרות הזוכים שקרוב ל-6 שנים מחכים בכיליון עיניים להתקדם אל היעד הנכסף של כניסה לדירה חדשה בעיר העתיד של הציבור החרדי".
כל גוש הבניינים פרנקל 7-13 ויונתן 1-3איזה בינינים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: