בעקבות המחסור בחמאה החלטתי לבדוק אם אפשר להכין חמאה בבית, התוצאה היתה שכן.
המתכון פשוט מאד, לוקחים שמנת מתוקה מקציפים במיקסר וממשיכים להקציף כמה דקות אחרי שזה נהיה קצפת.
התוצאה חמאה בתוך מים, עכשיו מסננים וזהו.. המים שנשארו זה רוויון אפשר לשתות את זה.
החיסרון היחיד של זה הוא שזה מאד יקר (מתוך חבילה של שמנת מתוקה יוצא קצת פחות מחבילת חמאה)
המתכון פשוט מאד, לוקחים שמנת מתוקה מקציפים במיקסר וממשיכים להקציף כמה דקות אחרי שזה נהיה קצפת.
התוצאה חמאה בתוך מים, עכשיו מסננים וזהו.. המים שנשארו זה רוויון אפשר לשתות את זה.
החיסרון היחיד של זה הוא שזה מאד יקר (מתוך חבילה של שמנת מתוקה יוצא קצת פחות מחבילת חמאה)