לנסות שוב?
לנסות שוב?
כרגע הקישורים שהיו לי לא פעילים, סגרו הרבה חנויות מותגים באלי אקספרסלנסות שוב?
איך אני יהיה בטוחה שמוכר לא בורח אחרי שהזמנתי מותג נסתר? (חנויות שנסגרות) @aliluכרגע הקישורים שהיו לי לא פעילים, סגרו הרבה חנויות מותגים באלי אקספרס
ברגע שיהיו זמינים אעלה
מצטרפת לשאלה.איך אני יהיה בטוחה שמוכר לא בורח אחרי שהזמנתי מותג נסתר? (חנויות שנסגרות) @alilu
איך אני יהיה בטוחה שמוכר לא בורח אחרי שהזמנתי מותג נסתר? (חנויות שנסגרות) @alilu
כמה הבהרות לגבי מותגים מוסתריםמצטרפת לשאלה.
הזמנתי כבר לפני כמה שבועות ההזמנה עדיין לא יצאה לדרך.
אני כותבת למוכר הודעה כמה פעמים ואין מענה מה עושים?
קישור לשעון בעדיפות לטואוס יש לך?כמה הבהרות לגבי מותגים מוסתרים
חנויות מותגים נסגרות לעיתים קרובות,
זה שהחנות נסגרת לא אומר שהמוכר בורח.
ולכן כשאני מפרסמת קישור למותג מוסתר זה רק ממוכרים שאני מתכתבת איתם בווצאפ ומוודא מולם מה קורה עם הדברים.
לגבי משלוח שלא מעודכן המספר מעקב- לוקח זמן עד שמעדכנים את המעקב מכיון שהמוכרים לא רוצים שיעקבו אחרי המוצרים שהם שולחים,
צריך לעקוב באתר של 17track
המוכר לא עונה לשאלות כי אסור לשלוח לו הודעות על המשלוח זה עלול לגרום לחנות שלו להיסגר
ולכן רק מי שדרכו הזמנת את המוצר יכול להתכתב עם המוכר.
קישור לשעון בעדיפות לטואוס יש לך?
שעוני טואוס
צפה בקובץ המצורף 1599074צפה בקובץ המצורף 1599073צפה בקובץ המצורף 1599072Tw15 כוכב קריסטל כוכב פנטגרם צמיד פנינה חרוזים לנשים הבציר אסתטי שרשרת קסם כפולה מתנה - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צמיד עור לגברים 14 פלדה צמיד בעבודת יד ארוג ביד שילוב רב שכבתי צמיד חרוזים הסיטונאי - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1599076צפה בקובץ המצורף 1599077צפה בקובץ המצורף 1599078
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור
איך אני יהיה בטוחה שמוכר לא בורח אחרי שהזמנתי מותג נסתר? (חנויות שנסגרות) @alilu
המוכר לא יכול לעולם לברוח עם הכסף גם אם סגרו לו את החנות כיון שאלי אקספרס שולטים בכסף ולא המוכרמצטרפת לשאלה.
הזמנתי כבר לפני כמה שבועות ההזמנה עדיין לא יצאה לדרך.
אני כותבת למוכר הודעה כמה פעמים ואין מענה מה עושים?
יש לך תמונה?@alilu אני מחפשת דוגמה אחרת
פעם הזמנתי משהו ממש מוצלח
התמונות משום מנ לא צורפו בצורה תקינה
שעוני מייקל קורסאשמח לקישורים של שעוני מייקל קורס ונעלי פומה לנשים,
תודה.
מישהו יודע מה הקוטר של השעון דגם?שעוני מייקל קורס
צפה בקובץ המצורף 1605435צפה בקובץ המצורף 1605436צפה בקובץ המצורף 1605437גברים נירוסטה mw5 מדרכה גברים שרשרת אופנה נשים צמיד על יד זוג יוניסקס יד יוניסקס - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1605438צפה בקובץ המצורף 1605439צפה בקובץ המצורף 1605440
צפה בקובץ המצורף 1605441צפה בקובץ המצורף 1605442צפה בקובץ המצורף 1605443צמידים mw3 לנשים גברים כותנה קסם בעבודת יד מזל & מענפים תכשיטים בני זוג מתנות - AliExpress 36
מותג מוסתר
ולשלוח מספר הזמנה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור
תיק שאנל
צפה בקובץ המצורף 1603883צפה בקובץ המצורף 1603884צפה בקובץ המצורף 1603885בית מחצלת חדר אמבטיה מוטת רוח חדשה סופגת רגל מחצלת חדר אמבטיה עמיד למים שטיח חדר שינה עמיד למים - AliExpress 15
מותג מוסתר
ולשלוח מספר הזמנה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו לב!
מה קורה אם לא רושמים??מותג מוסתר
ולשלוח מספר הזמנה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
אני חושבת שאם יהיו בעיות במשלוח לא יהיה לך מול מי לעמוד (ז"א אין אחריות במקרה של בעיות....)מה קורה אם לא רושמים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: