עוגות/עוגיות חייבת שתאכלו איתי ביחד....

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
את מזלפת בבת אחת הכל?
כי אצלי העיסה פשוט מתקשה, לא מנסה לזלף בכלל, עובדת עם שתי כפיות
לפעמים עם שתי ידיים :)
אני לוקחת שקית זילוף בלי צנתר, מכניסה לבתוכו כמה שנכנס מהכמות של העיסה, סוגרת למעלה וגוזרת למטה חור בגודל הרצוי.
זהו פשוט מזלפת, לוחצת טיפה חזק אבל תמיד זה זורם....
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לוקחת שקית זילוף בלי צנתר, מכניסה לבתוכו כמה שנכנס מהכמות של העיסה, סוגרת למעלה וגוזרת למטה חור בגודל הרצוי.
זהו פשוט מזלפת, לוחצת טיפה חזק אבל תמיד זה זורם....

האמת שהמתכון שלי טיפה שונה
 

שילת ועקנין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה היה טעייםםםםםםםםםםםםםםםםם
הם יצאו טעימות ויפות
וממש עמדו לפוזה
אבל עד שהלכתי להביא את המצלמה הם נגמרו... ;)

נכין עוד פעם ונצלם...
תודה לך.

אגב בהתחלה העיסה קשה
אבל אחרי כמה דק' היא נמסה ונהית קלה לעבודה
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
לא
זה מתכון קבלתי ממקור אחר והוא מעט שונה.
אה לכן...
זה היה טעייםםםםםםםםםםםםםםםםם
הם יצאו טעימות ויפות
וממש עמדו לפוזה
אבל עד שהלכתי להביא את המצלמה הם נגמרו... ;)

נכין עוד פעם ונצלם...
תודה לך.

אגב בהתחלה העיסה קשה
אבל אחרי כמה דק' היא נמסה ונהית קלה לעבודה
וואי חמודה.... צודקת בעניין הזה שהולכים ונגמר....
אה, יכול להיות באמת שאחרי כמה דקות זה יותר רך, תנסו....
 

ANANAS

משתמש מקצוען
זה ממש לא יצא לי כמו בתמונה, יותר דומה לבצק של חלות כאילו, בצק מוצק והעוגיות יצאו יבשות והוצאתי אחרי 8 דקות
בדיוק גם לי,
והלך והתקשה
יצא יפה מאוד, עיצבתי עיגולים פחוסים בידיים והם טיפה השתטחו באפיה, אפיתי 8 דקות גם.

ממש מוזר... עשיתי 5 כוסות קמח לכמות כפולה, והקצפתי את הביצים לקצף לבן ודי עמיד.
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
בדיוק גם לי,
והלך והתקשה
יצא יפה מאוד, עיצבתי עיגולים פחוסים בידיים והם טיפה השתטחו באפיה, אפיתי 8 דקות גם.

ממש מוזר... עשיתי 5 כוסות קמח לכמות כפולה, והקצפתי את הביצים לקצף לבן ודי עמיד.
הקצפת את הביצים יחד עם הסוכר, נכון?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לא הכנתי את המתכון מהאשכול הזה, אך לפני כמה חודשים העלתי באשכול אחר מתכון דומה שאני מכינה כבר שנים והוא אחד הדברים!
מרקם העיסה ממש לזילוף, והעוגיה יוצאת רכה ונמסה מבפנים...
 

ANANAS

משתמש מקצוען
לא הכנתי את המתכון מהאשכול הזה, אך לפני כמה חודשים העלתי באשכול אחר מתכון דומה שאני מכינה כבר שנים והוא אחד הדברים!
מרקם העיסה ממש לזילוף, והעוגיה יוצאת רכה ונמסה מבפנים...
זה באמת הרבה פחות קמח.

העוגיות שמובאות פה, באיזה מרקם העיסה יוצאת לכן?
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
זה באמת הרבה פחות קמח.

העוגיות שמובאות פה, באיזה מרקם העיסה יוצאת לכן?
היא לא נוזלית ורכה, לוקחים בעזרת כף ומכניסים לשקית זילוף. הזילוף עצמו לא אמור להיות בעיה בכלל.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אפשר לקנות שוקולד מריר איכותי (50% לפחות) בחנויות שמתמחות במוצרים לאפיה.
 

Niños

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איפה את קונה בסיטונאות? זה שווה?
אנחנו פשוט מחסלים שישיות של שוקולד!!
אני נמצאת בחו"ל. ולחמי יש מאפיה, הולכים עם רב המכשיר להכשיר כמה טונות של שוקולד, והוא מביא לי דלי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה