כל הכבוד למנחשות...
רכיבים:
6 כוסות פצפוצי אורז
2 כוסות קרם מרשמלו
1/2 כוס חמאת בוטנים
3 כפות מרגרינה מומסת
שוקולד צ'יפס - לא חובה
מערבבים הכל יחד, חוץ מהשוקולד צ'יפס. חשוב לערבב במיקסר מכיון שהמוט מרסק קצת את הפצפוצים וכך החטיף יוצא טוב יותר. משטחים היטב בתבנית A4. אם רוצים, מפזרים שוקולד צ'יפס ומהדקים היטב את כל התערובת [גם ללא שוקולד צ'יפס].
משהים כמה דקות להתקשות.
פורסים בסכין חדה ולא משוננת.
אין לך קרם מרשמלו?
אין בעיה.
ממיסים את המרגרינה עם המרשמלו לקבלת קרם. אפשר בסיר על אש נמוכה עד שהכל נמס יחד. או במיקרוגל -בערך 2.5 דקות
צריך כ-40 מרשמלואים. מערבבים.
מוסיפים לקערה פצפוצים וחמאת בוטנים.
לא רוצה להשתמש במרגרינה?
אין בעיה.
שמן קוקוס יעשה את העבודה.
ומי שרוצה לא להתאמץ......
אפשר להוסיף את הקרם של 10 קרמבואים במקום קרם מרשמלו....
לדומינו- מוותרים על השוקולד צ'יפס בשלב הראשון. פורסים ורק אח"כ נועצים שוקולד צ'יפס. במעט שוקולד מומס מסמנים את הקו המפריד בין 2 חלקי הדומינו.
לכדורים- יוצרים מהבלילה כדורים. מקשטים בשוקולד מומס.
בהצלחה
רכיבים:
6 כוסות פצפוצי אורז
2 כוסות קרם מרשמלו
1/2 כוס חמאת בוטנים
3 כפות מרגרינה מומסת
שוקולד צ'יפס - לא חובה
מערבבים הכל יחד, חוץ מהשוקולד צ'יפס. חשוב לערבב במיקסר מכיון שהמוט מרסק קצת את הפצפוצים וכך החטיף יוצא טוב יותר. משטחים היטב בתבנית A4. אם רוצים, מפזרים שוקולד צ'יפס ומהדקים היטב את כל התערובת [גם ללא שוקולד צ'יפס].
משהים כמה דקות להתקשות.
פורסים בסכין חדה ולא משוננת.
אין לך קרם מרשמלו?
אין בעיה.
ממיסים את המרגרינה עם המרשמלו לקבלת קרם. אפשר בסיר על אש נמוכה עד שהכל נמס יחד. או במיקרוגל -בערך 2.5 דקות
צריך כ-40 מרשמלואים. מערבבים.
מוסיפים לקערה פצפוצים וחמאת בוטנים.
לא רוצה להשתמש במרגרינה?
אין בעיה.
שמן קוקוס יעשה את העבודה.
ומי שרוצה לא להתאמץ......
אפשר להוסיף את הקרם של 10 קרמבואים במקום קרם מרשמלו....
לדומינו- מוותרים על השוקולד צ'יפס בשלב הראשון. פורסים ורק אח"כ נועצים שוקולד צ'יפס. במעט שוקולד מומס מסמנים את הקו המפריד בין 2 חלקי הדומינו.
לכדורים- יוצרים מהבלילה כדורים. מקשטים בשוקולד מומס.
בהצלחה
נערך לאחרונה ב: