המטבח של סימא
משתמש מקצוען
אפשר לעשות גם עם פרגית עוף במידה ויש לכם פרגית ארוכה (שוק וירך ביחד)
מטגנים רבה בצל כשהו שקוף מוסיפים קוביות של כל ירק ישן שיש, פטריות, פלפל אדום, גזר, קישוא,דלעתמוסיפים תבלינים מלח, פלפל שחור, טיפה גריל עוף וטיפה כמון, מטגנים עד שכל הירקות רכים ומוכנים לאכילה, זאת מפני שהאפייה קצרה והירקות צריכים להיות מוכנים מראש. דופקים את החזה הכי דק שאפשר אבל שלא יקרע כי המילוי יברך ממנו, עכשיו הפטנט שמקל על העבודה: לקחת קערית קטנה, להכניס פנימה את החזה הדפוק ולמלא בכף גדושה מילוי, סוגרים את הקצוות כלפי פנימה והופכים את הקערית על תבנית עם נייר פרגמנט (אפשר לראות בתמונה את התהליך) עכשיו מערבבים בכוס קצת שמן זית ודבש או סילאן ואופים בחום לא מאוד גבוה 25 דקות עד שמשחים קצת, לא להגזים באפייה שהחזה לא יהיה לנו יבש מבחוץ.
מטגנים רבה בצל כשהו שקוף מוסיפים קוביות של כל ירק ישן שיש, פטריות, פלפל אדום, גזר, קישוא,דלעתמוסיפים תבלינים מלח, פלפל שחור, טיפה גריל עוף וטיפה כמון, מטגנים עד שכל הירקות רכים ומוכנים לאכילה, זאת מפני שהאפייה קצרה והירקות צריכים להיות מוכנים מראש. דופקים את החזה הכי דק שאפשר אבל שלא יקרע כי המילוי יברך ממנו, עכשיו הפטנט שמקל על העבודה: לקחת קערית קטנה, להכניס פנימה את החזה הדפוק ולמלא בכף גדושה מילוי, סוגרים את הקצוות כלפי פנימה והופכים את הקערית על תבנית עם נייר פרגמנט (אפשר לראות בתמונה את התהליך) עכשיו מערבבים בכוס קצת שמן זית ודבש או סילאן ואופים בחום לא מאוד גבוה 25 דקות עד שמשחים קצת, לא להגזים באפייה שהחזה לא יהיה לנו יבש מבחוץ.