זה רעיון מעולה!פעם אחת ראיתי מודעה שמיועדת לילדים ובה היה כתוב:
שכל ילד שמביא עגלה של הסופר מקבל ארטיק קרח או 2 ש"ח
כל הילדים רצו לחפש בכל העיר עגלות...
זה רעיון מעולה!פעם אחת ראיתי מודעה שמיועדת לילדים ובה היה כתוב:
שכל ילד שמביא עגלה של הסופר מקבל ארטיק קרח או 2 ש"ח
כל הילדים רצו לחפש בכל העיר עגלות...
ביקשת עצות -
בסופר ליד הבית שלי יש עגלות פלסטיק, כאלו:
צפה בקובץ המצורף 1355406
נראה לי הן הרבה פחות אטרקטיביות לסחיבת מוצרים כבדים, וממילא יגנבו פחות.
אולי שישלב - גם קטנות מפלסטיק וגם גדולות,יפה.
אבל שוב, אלו לא אטרקטיביות לקנייה גדולה ואפילו ממוצעת של משפחה לשבת.
מה שיגרום ללקוחות שצריכים קנייה כזו לחפש סופר אחר שיש בו עגלות בגודל שהם צריכים…
וחוזר חלילה.
ואז כשאם תמימה באה לערוך קניות עם עגלת האמבטיה של התינוק התורן,לשים עמודים מסביב לחנות שהעגלה לא תוכל לעבור .
פשוט וקל.
אפשר אולי מימון מקופת העיר או וועד הרבנים לעמודים
לשים עמודים מסביב לחנות שהעגלה לא תוכל לעבור .
פשוט וקל.
אפשר אולי מימון מקופת העיר או וועד הרבנים לעמודים
גם כשהם קונים בשר הם קונים ממקום "ממש נח"אבל אני משוכנע שאנשים לא עושים את זה מכזה מקום
הם פשוט "סוחבים" את העגלה את לבית כי זה ממש נח
אבל הסופרים מביאים בדווקא עגלות ענק כי פסיכולוגית זה משפיע וקונים יותר בעגלות הללוביקשת עצות -
בסופר ליד הבית שלי יש עגלות פלסטיק, כאלו:
צפה בקובץ המצורף 1355406
נראה לי הן הרבה פחות אטרקטיביות לסחיבת מוצרים כבדים, וממילא יגנבו פחות.
בעזרה ואחוה אסור להכניס עגלות בכלל!ואז כשאם תמימה באה לערוך קניות עם עגלת האמבטיה של התינוק התורן,
היא לא מצליחה להכנס פנימה...
חוץ מהטרחה והעגמת נפש,והגזל כאן הוא כפול ומשולש
כי כשאני מגיע לסופר שלי לעשות קנייה שבועית ואין עגלה זמינה כי העגלות מטיילות בחדרי המדרגות של תושבי השכונה,
אני ממשיך עוד כמה דקות נסיעה וקונה בסופר אחר..
אני חושב שהרעיון של זה היה אמור להיות שיעבירו כרטיס אשראי ומשום מה הם הכניסו גם אפשרות לת.ז.גם באושר עד וגם ב'יש' הפסיקו את הלקיחת עגלה על ידי מ.ז.
וחזרו לימי החמש שקל
כנראה שהחמש שקל מפריע יותר מאשר רשימת הת.ז.
באושר עד בבני ברק נראה לי שבאמת היה צריך כרטיס אשראי ולא הספיק מ.ז.אני חושב שהרעיון של זה היה אמור להיות שיעבירו כרטיס אשראי ומשום מה הם הכניסו גם אפשרות לת.ז.
בעניין ה5 שקל, לי אף פעם אין 5 שקל אז כל פעם אני הולך לקופה הראשית וצריך להפקיד את המפתחות של האוטו בשביל ה5 שקל... אז כנראה שבאמת עדיף להם הפיקדון של הכמה עשרות אלפי שקלים על עגלה מאשר ת.ז.
במילים אחרות: אם לקוח לא יוכל לגנוב הוא לא יכנס לחנות.זה כל הזמן ניסיון להחזיק את החבל בשני קצותיו:
אם לקוח שגר בניין ליד לא יוכל לקחת עגלה מהסופר הזה עד הבית ולהחזיר, הוא ישתמש בסופר ברחוב ממול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: