את הפריים + 4 וודאי הם יכולים לשנותהם טענו שהם לא יכולים לשפר את הפריים רק יכולים לשנות מסלול
את הפריים + 4 וודאי הם יכולים לשנותהם טענו שהם לא יכולים לשפר את הפריים רק יכולים לשנות מסלול
דיברתי אם הבנק ואם אני לוקח פריים הם רק מייקריםהאם כדאי להחליף משכנתא שחלקה פריים +4 וחלקה פריים + 2.75
במלץ כל 2 8.24
(מדובר בכל מטרה סכום נמוך מעוניין לפרוע בתקופה הקרובה לא מחפש כרגע להיכנס לתהליך אלא להוזיל וזה מה שמציאים במוקד)
אם פורעים בתחנה אין קנס וככל שקרובים לתחנה גם אם יש "הפסד לבנק" בפירעון, הקנס מחושב רק על ההפסד עד לתחנהדיברתי אם הבנק ואם אני לוקח פריים הם רק מייקרים
השאלה אם כדאי ללכת על המלצ בסך הכללי מדובר בחיסכון של 20000
(למרות שאמור להיפרע בשלב מסויים)
השאלה איך מחשבים את רמת הסיכון לעמלות פירעון?
יש איזה נוסחה איך אפשר לחשב את זה במספרים?אם פורעים בתחנה אין קנס וככל שקרובים לתחנה גם אם יש "הפסד לבנק" בפירעון, הקנס מחושב רק על ההפסד עד לתחנה
כןקיבלתי הצעה על מליון וחצי ש"ח שליש קל"צ ב 4.63 ושתי שליש מל"צ ב 4.73 הצעה טובה?
מה הממוצע היום בשוק?
חד משמעית ההצעה הראשונה.בנוסף קיבלתי עוד הצעה ל 50% ק"צ בריבית 2.2 30% מל"צ ב 4.5 20% פריים מינוס 0.8
איזה הצעה עדיפה, ולמה ?
25-28חד משמעית ההצעה הראשונה.
50% ק"צ זה התאבדות. בנוסף לזה שאפילו לא באמת הורידו לך באמת את הריביות בשאר.
בנוגע לתמהיל הראשון מעניין לשמוע לכמה שנים המסלולים? מאוד משנה.
עדיפות לקל"צ שיהיה כמה שפחות שנים כך נחסוך בעמלות.25-28
יש מצב שההצעה השניה, את זה נדע לאחר שתכתוב מס' שנים לכל מסלולבנוסף קיבלתי עוד הצעה ל 50% ק"צ בריבית 2.2 30% מל"צ ב 4.5 20% פריים מינוס 0.8
איזה הצעה עדיפה, ולמה ?
קל"צ מצויןהאם כדאי למחזר את המשכנתא הזאת?
בעיקר אולי להחליץ את המ"צ במסלול שאינו מצוד מדד ?
זה בסדר גמורג"כ שואל
אני לפני מסירת מפתח ולכן בודק רק מחזור פנימי בלאומי
רוצה להוריד 2/3 פריים נקי למקמ כל שנה הציעו לי ב4.9 מרווח של 0.7 זה טוב או לבקש מסלול אחר בפריים נתנו מינוס חצי
תודה לעונים
למחזר את המשתנה צמודה כמה שיותר מוקדם [נראה שכבר פרעת חלק מהמסלול הזה תקן אותי אם אני טועה]האם יש משהו לשפר בתנאי המשכנתא שלי למחזר או משהו אחר אשמח לקבל חוו"ד מהמומחים מצ"ב מסמך המשכנתא שכויח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: