המהיר הזהיר
משתמש צעיר
התקנת מערכות מולטימדיה תואמי מקור ואונברסליות לכל סוגי הרכבים. במקום לשלם בארץ מחיר של אזור 2,000 ש"ח על מערכת איכותית, מזמינים מערכת מאלי אקספרס איכותית לא פחות ומגיעים להתקנות. אפשרות לשרות V.I.P עד בית הלקוח.
אשמח לדעת לגבי התקנת מערכת לקורולה 2003-2006 GLI דהיינו שצריך חיבור גם לכפתורי הגה.התקנת מערכות מולטימדיה תואמי מקור ואונברסליות לכל סוגי הרכבים. במקום לשלם בארץ מחיר של אזור 2,000 ש"ח על מערכת איכותית, מזמינים מערכת מאלי אקספרס איכותית לא פחות ומגיעים להתקנות. אפשרות לשרות V.I.P עד בית הלקוח.
אני התקנתי מערכת בקורולה GLI 2008 והמתקין סידר לי את הלחצנים בהגה, כמעט אין כאלו שיסדרו לך את זה.אשמח לדעת לגבי התקנת מערכת לקורולה 2003-2006 GLI דהיינו שצריך חיבור גם לכפתורי הגה.
אוטו ב"ב עושה את זהאני התקנתי מערכת בקורולה GLI 2008 והמתקין סידר לי את הלחצנים בהגה, כמעט אין כאלו שיסדרו לך את זה.
הוא נמצא באזור הצפון.
המס' שלו 054-6677373
לא קיים תואם מקור רק אונברסלי.אשמח לקבל פרטים לטויוטה פריאוס פלוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: