שלום לכל המומחיות בהפסקה, ממש אשמח לטיפים בנושא התארגנות מוקדמת לאירוח גדול/שבת שמחה וכדומה. מנות אחרונות ברור לי להכין ולהקפיא, אבל למשל שניצלונים ברוטב וכדומה- להכין ולהקפיא בלי הרוטב ואח"כ לחמם לא יוריד מהטעם?
עופו על רעיונות סביב סעודות שבת מהחל ועד כלה , (2 בשרי קלאסי אשכנזי, ובעודה שלישית חלבית+פרווה) ,
כך שלפני הארוע יישאר לי המינימום (כי יש עבודה של ציוד,עריכה, סלטים טריים וכו')
עופו על רעיונות סביב סעודות שבת מהחל ועד כלה , (2 בשרי קלאסי אשכנזי, ובעודה שלישית חלבית+פרווה) ,
כך שלפני הארוע יישאר לי המינימום (כי יש עבודה של ציוד,עריכה, סלטים טריים וכו')