אפשר טיפ קטן?
כשאתם מכינים שניצל? כן , זה הישן והמוכר והמתוגן והאהוב. והכל, תוסיפי בביצה המטובלת או פרורי הלחם מה שאתם רגילים- טיפה,, לא להתעלף, כן, טיפה סוכר חום. מושלםםםםםםם יאמי.... אין דברים ... בהצלחה.
תגידו איך יצא
כשאתם מכינים שניצל? כן , זה הישן והמוכר והמתוגן והאהוב. והכל, תוסיפי בביצה המטובלת או פרורי הלחם מה שאתם רגילים- טיפה,, לא להתעלף, כן, טיפה סוכר חום. מושלםםםםםםם יאמי.... אין דברים ... בהצלחה.
תגידו איך יצא