חלבי הרטבים לוופל בלגי יוצאים מדי נוזליים

כיפת ברזל

משתמש פעיל
עשיתי כמה רטבים, שוקולד שחור לבן ריבת חלב ועוד
המסתי בסיר עם שמנת וחלב ויצא ממש מים... הרוטב חלחל מיד לוופל ורכך אותו.
מה האיזון שיהיה נוזלי ולא יהפוך לגוש אבל לא מידי?
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חסתי על שומנם של הבריות ודיללתי את העניינים עם מים (ממרח פסק זמן, ריבת חלב). אבקת נוגט ערבבתי עם שמנת מוקצפת. יצא שוס.
 

כיפת ברזל

משתמש פעיל
אני חסתי על שומנם של הבריות ודיללתי את העניינים עם מים (ממרח פסק זמן, ריבת חלב). אבקת נוגט ערבבתי עם שמנת מוקצפת. יצא שוס.
אפשר הוראות יותר מדויקות?
שמנת מוקצפת לא הופכת את כל העסק לקצף לא נוזלי בכלל?
ותודה :D
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר הוראות יותר מדויקות?
שמנת מוקצפת לא הופכת את כל העסק לקצף לא נוזלי בכלל?
ותודה :D
השמנת המוקצפת הייתה עם חלב ואינסטנט, וזה היה מצוין.
אין לי הוראות מדויקות, מה שיוצא מתחת לידיים...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  20  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה