מכפילה מתכון של קרמבו פי ארבעה,
וזה דורש ממני להקציף שניים עשר חלבונים.
המקסימום שעשיתי היה 9, ואני חוששת שהקצף לא יעלה טוב.
אין לי כח לחלק את זה לפעמיים - דורש שטיפה וייבוש כל פעם...
מישהו פעם ניסה להקציף כ"כ הרבה חלבונים בקערת מיקסר בגודל קלאסי, של קנווד?
תודה
וזה דורש ממני להקציף שניים עשר חלבונים.
המקסימום שעשיתי היה 9, ואני חוששת שהקצף לא יעלה טוב.
אין לי כח לחלק את זה לפעמיים - דורש שטיפה וייבוש כל פעם...
מישהו פעם ניסה להקציף כ"כ הרבה חלבונים בקערת מיקסר בגודל קלאסי, של קנווד?
תודה