קינוחים הקצפת פעם 12 חלבונים?

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מכפילה מתכון של קרמבו פי ארבעה,
וזה דורש ממני להקציף שניים עשר חלבונים.
המקסימום שעשיתי היה 9, ואני חוששת שהקצף לא יעלה טוב.
אין לי כח לחלק את זה לפעמיים - דורש שטיפה וייבוש כל פעם...
מישהו פעם ניסה להקציף כ"כ הרבה חלבונים בקערת מיקסר בגודל קלאסי, של קנווד?
תודה
 

אינסוף

משתמש מקצוען
אני הקצפתי 12 ביצים מדיום במייגור של קנווד עולה עד סוף הקערה ממש א"א להוסיף כמעט חומרים אבל יוצא מצוין
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כן, אבל בקנווד מיג'ור.
חוששני שלא יהיה לך מקום ל12 חלבונים לעלות.
הייתי עושה בשתי נגלות.
לא מכירה את מייג'ור, אבל זה מה שיש לי:
1606262221153.png

קערה XL.
נראה יותר רציני, לא?
 

*טובית*

משתמש מקצוען
לא מכירה את מייג'ור, אבל זה מה שיש לי:
צפה בקובץ המצורף 771406
קערה XL.
נראה יותר רציני, לא?
כן, זה כנראה מייג'ור, אם הקערה XL.
תקציפי, בעז"ה יהיה בסדר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא מדובר בקערה שאיננה נקיה אלא בכזו שיש בה שאריות קצף חלבונים.
אם לא משהים אותה (כך שחיידקים מצטברים) מה הבעיה להקציף שוב?
זה בדיוק כמו להקציף קצפת וניל ואחריה קצפת שוקולד :)
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא מדובר בקערה שאיננה נקיה אלא בכזו שיש בה שאריות קצף חלבונים.
אם לא משהים אותה (כך שחיידקים מצטברים) מה הבעיה להקציף שוב?
זה בדיוק כמו להקציף קצפת וניל ואחריה קצפת שוקולד :)
תודה.
ומה את אומרת לבי שמנת מתוקה?
זה גם בסדר להקציף בשתי נגלות בלי לשטוף?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אומרת שוב:
אם מקציפים מיד בזו אחר זו אין שום בעיה של נקיון.
אני מניחה שאת מכינה לקרמבו מרנג איטלקי ואז לדעתי אין בכלל חשש שהחלבונים יפלו בגלל שאריות בקערה.
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
היי,
עכשיו עוד שאלה.
מסתבר שעפתי מידי עם 12 החלבונים, ו 8 חלבונים הספיקו בהחלט.
עכשיו נשארו לי כמה חלבונים מומסים עם סוכר, לפני הקצפה.
יש מה לעשות איתם?
אם אני אקפיא ככה זה יהיה בסדר, או שאין לי ברירה אלא להכין עוד עוגיות לבסיס?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איזה מרנג הכנת? שוויצרי ?
אם כן תכיני נשיקות או פבלובה, תאפי ותקפיאי.
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
איזה מרנג הכנת? שוויצרי ?
אל תגזימי, אמנם אני חובבת אפיה מושבעת, אבל לא קונדיטורית :)
עשיתי מרנג של קרמבו של קרין גורן - מים, סוכר, חלבונים ומלח, על סיר אדים ולמיקסר.
זה טוב לנשיקות?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא הגזמתי בכלל
למרנג שעשית קוראים מרנג שוויצרי בתנאי שאין בו מים.
לנשיקות פחות יתאים
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@פררו רושה
שימי לב שערכתי
קראתי שיש בו מים ולכן יתאים לך רק לקינוחים
נניח לטארט לימון או מוס שוקולד.
 

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא הגזמתי בכלל
התכוונתי להגדרה,
פשוט אין לי מושג מה ההבדל בין מרנג שוויצרי לצרפתי או איטלקי :rolleyes: .
להכין אין לי בעיה.
ולגבי זה-
@פררו רושה
שימי לב שערכתי
קראתי שיש בו מים ולכן יתאים לך רק לקינוחים
נניח לטארט לימון או מוס שוקולד.
אז אם אני אקפיא את זה ככה זה ילך? אין לי כח לפתוח עכשיו במרתון נוסף של אפיה...
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  26  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה