בשרי הקפאה חוזרת של בשר טחון

חחח

משתמש סופר מקצוען
עד כמה זה גרוע?
הפשרתי 2 ק"ג והשתמשתי בק"ג...
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
תכיני את העיסה ותקפיאי בכדורים / קציצות של עיסה מוכנה
זה יותר בטוח
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
סתם שאלה בשביל הידע:
מה ההבדל בין להקפיא את הבשר חזרה כמות שהוא, או להכין קציצות ולהקפיא אותן?
באמת אין הבדל.
זה לא-מומלץ באותה מידה.
כדי שיהיה בטוח להקפיא - צריך להכין את הבשר.
הייתי ממליצה לך לטגן אותו כמה דקות שישנה צבע, אם יש לך מה לעשות עם זה בחגים.
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
מנוי פרימיום
דווקא אמר לי רופא שהיום אין הבדל כי גם ככה הטחון עובר סוג של עיבוד.
מה שכן עדיף לא להפשיר ולהקפיא מידי הרבה פעמים
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה