סלטים הפרוייקט הבא

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
הפרויקט הבא-
סלטים.
כל מיני
חיים ומבושלים

בשבועו הבאים אעלה בעז"ה סלטים.
כמובן בצירוף תמונה.


והנה רעיון:
אם גם את רוצה להעלות לכאן מתכוני סלטים, נשמח
בתנאים הבאים:

1. תמונה של התוצר שלך- חובה. לא תמונה מהרשת. אנחנו אוהבות לראות בדיוק איך הסלטים הראים בלי פוטושופ ובלי תיקונים.
2. אישור לפרסם את הסלט בחוברת שתרוץ אחר כך במיילים. אבל, לציין שם ניקית זה קצת מצחיק כי מה נכתוב "סלט שומר- פריקית [מקווה שאין ניקית כזו]. אז אם תסכימי בשמך. נשמח.
כאן אפשר להעלות בשם הניק.
אבל במקביל לשלוח לי הודעה פרטית [או לתייג אותי ואני אשלח] ובו השם המלא. אפשר ראשי תיבות.
3. הרסום בחוברת כמובן ללא תשלום, כלומר את נותנת במתנה את המתכון לטובת נשות עמ"י.


מוכנות להתאחד לדבר הזה?

אז תתחילו להעלות
מחכה.

בכל הודעה- סלט אחד.
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
אני אתחיל

סלט עגבניות חריף

4 עגבניות בשלות
1-2 פלפלונים חריפים
6 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר.

משהים מעט ומסננים קצת מהנוזלים שהופרשו.
IMG_5898.JPG
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
סלט כבוש בלימון


2 קולורבי - פרוסות
1 כוס קוביות סלרי
3 גזר מקלות דקים
1 פלפל אדום- קוביות

לרוטב
1/3 כוס מיונז
1/3 כוס מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
2 כפות סוכר

מערבבים עם הירקות.
אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה
1626978747316.png
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
סלט בתחמיץ

3 מלפפון עם קליפה- בטבעות
2 גזר בטבעות
1 בצל סגול או לבן חצאי או רבעי טבעות
1 פלפל אדום ברצועות
1 שימורי תירס גמדי בטבעות
1 שימורי פטריות שלמים או חתוכים [לא חובה]

שמים את הירקות בקערה ומוסיפים להם:
3/4 כוס חומץ
1/3 כוס שמן
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור
1/3-1/2 כוס סוכר

מערבבים היטב.
מעבירים למקרר בקופסא אטומה.

עדיך להכין לפחות יום מראש.
IMG_1749.jpg
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
סלט שעועית ירוקה
טעים חם או קר

2 בצלים קצוצים גס
מעט שמן לטיגון
1/2 שקית שעועית ירוקה שלימה קפואה
1-2 קישואים חתוכים לרצועות דקות ורחובות
1-2 גזר חתוכים לאצבעות דקות
4 כפות מים
2 כפות מלח
5 כפות סוכר
פלפל שחור

מאדים בסיר בצל לשקיפות ומוסיפים גזר. מאדים כמה דקות ומוסיפים את הקישואים. מאדים עוד דקה ומוסיפים את השעועית ישירות מההקפאה.
מאדים רק עד שהשעועית לא קפואה. לא יותר כדי לשמור על פריכות השעועית

מערבבים מלח, סוכר ומים ויוצקים על הירקות. מערבבים היטב. מוסיפים פלפל שחור. מערבבים
IMG_5630.jpg
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
סלט חצי חצי- חצי מבושל חצי טרי עם סלמון מעושן בטמפורה

חסה טרייה חתוכה
עגבניות שרי טריות
שעועית ירוקה- מופשרת
בצל מוקפץ
פטריות מוקפצות
חצאי אגוזי מלך

לסלמון בטמפורה:
100 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות.
מגלגלים את רצועות הסלמון לגלילים.

מכינים טמפורה:
1/2 כוס קמח תפו"א/קורנפלור
3/4 כוסות קמח
1 כוסות מים
מלח
פלפל
1 כף רוטב טריאקי
1 כפית סודה לשתיה

טוחנים הכל יחד לבלילה חלקה. הבלילה צריכה להיות כמו טחינה סמיכה במעט. כזו שכאשר טובלים בה את העוף הטמפורה נדבקת לעוף ומכסה אותו היטב.

מטגנים בשמן עמוק להזהבה נאה. מתקבלים גלילי סלמון פריכים

מוסיפים לסלט.
מתבלים במעט מלח ומעט טריאקי
1626979608235.png
 
נערך לאחרונה ב:

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הפרויקט הבא-
סלטים.
כל מיני
חיים ומבושלים

בשבועו הבאים אעלה בעז"ה סלטים.
כמובן בצירוף תמונה.


והנה רעיון:
אם גם את רוצה להעלות לכאן מתכוני סלטים, נשמח
בתנאים הבאים:

1. תמונה של התוצר שלך- חובה. לא תמונה מהרשת. אנחנו אוהבות לראות בדיוק איך הסלטים הראים בלי פוטושופ ובלי תיקונים.
2. אישור לפרסם את הסלט בחוברת שתרוץ אחר כך במיילים. אבל, לציין שם ניקית זה קצת מצחיק כי מה נכתוב "סלט שומר- פריקית [מקווה שאין ניקית כזו]. אז אם תסכימי בשמך. נשמח.
כאן אפשר להעלות בשם הניק.
אבל במקביל לשלוח לי הודעה פרטית [או לתייג אותי ואני אשלח] ובו השם המלא. אפשר ראשי תיבות.
3. הרסום בחוברת כמובן ללא תשלום, כלומר את נותנת במתנה את המתכון לטובת נשות עמ"י.


מוכנות להתאחד לדבר הזה?

אז תתחילו להעלות
מחכה.

בכל הודעה- סלט אחד.
מהמם!!
אשכול כלבבי.
והתמונות שלך עוד יותר כלבבי.
תודה!!!
 

תילתן

משתמש מקצוען
סלט איקרה בייתי שנעשה עם כף עץ והמון סבלנות
סלט פיאס יווני = סלט שעועית ובצל טעים טעים
ממרח שעועית = הדבר הכי קרוב לחומוס שמנגבים עם החלה בשבת..
לכתוב מתכון זה בסדר,
אבל לצלם למי יש זמן ואפשרות..?
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
סלט איקרה בייתי שנעשה עם כף עץ והמון סבלנות
סלט פיאס יווני = סלט שעועית ובצל טעים טעים
ממרח שעועית = הדבר הכי קרוב לחומוס שמנגבים עם החלה בשבת..
לכתוב מתכון זה בסדר,
אבל לצלם למי יש זמן ואפשרות..?
אני מבינה שלא לכול יש זמן אפשרות לצלם
אבל בחוברת נשים מעדיפות מתכון עם תמונה.

אני לא רוצה שכל החוברת תהפוך למתכונים בלי תמונות

אבל אולי תעלי בלי תמונה.
לפחות לתועלת מי שנכנס ך]ורום
כשהחוברת תצא בעז"ה נראה אם ואיך לשלב בכל זאת מתכונים בלי תמונות
 

תילתן

משתמש מקצוען
טוב נתחיל עם פיאס
זה סלט שיהודי יוון וטורקיה אכלו בשבת בבוקר עם חצאי ביצה קשה
2/3 כוסות שעועית לבנה מושרת בהרבה מים לילה
.תיבול
בצל סגול
שמן
מלח פלפל
עשבי תיבול נוספים לפי הטעם.
פטרוזיליה שמיר בצל ירוק (אצלנו לא חובבים..)
בסיר גדול עם מים חדשים מבשלים את השעועית עד לריכוך אבל לא למצב פירה..רך ויציב
שוטפים שוב בהרבה מי ברז (חשוב כי זה מסיר את הקצף שיוצר בישול השעועית)
קוצצים 2 בצלים סגולים לרצועות מכניסים לקערה וזורים הרבה מלח , המלח מרכך את הבצל
שוטפים היטב במסננת עד שכל המלח נשטף
מערבבים את השמן קצת חומץ ופלפל ואם צריך גם טיפה מלח
מוסיפים לכלי שניתן לסגור היטב את כל המרכיבים מערבבים ושולחים למקרר לליהא לספיגת הטעמים
מגישים בטמפרטורת החדר לצד טחינה וביצים קשות
 

תילתן

משתמש מקצוען
איקרה זה קצת מסובך כי לא בכל מקום ובעיקר לא בכל עונה יש להשיג ביצי דגים טריות לכן זה ימתין
 

תילתן

משתמש מקצוען
סלט שעועית
מבשלים את השעועית כמו בסלט פיאס רק שכאן אפשר לבשל עד לריכוך על גבול הפירה..
שוטפים ומקררים
מטגנים המון בצל בשמן עד להזהבה

מכניסים את השעועית והבצל המטוגן לקערה לבלמדר כוס/חדני וטוחנים עד למצב משחה כמו חומוס
מ תבלים במלח ופלפל
אפשר להעשיר את הטעם אם מוסיפים חצי כוס טחינה גולמית לצי כוס מי קרח ולימון לפי הטעם
משאירים לילה במקרר ומגישים ,טמפרטורת החדר כמו חומוס
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
בבקשה העני! @hbecker תתעקשי על תמונות...:o
פרוייקט זה פרוייקט!:cool:
יש פרס לציון גבוהה בסוף?:D
אני לגמרי מתכוננת להביא כאן משהו טוב בע"ה.
לחוברת מן הסתם נכניס רק עם תמונות
 

אולי מעניין אותך גם...

אוהבים נוגט? גם אנחנו! כדורי שוקולד-נוגט
אצלנו אוהבים נוגט בכל צורה שהוא. אבקה, קרם, עוגה, שוקולד, משקה... מסוג הדברים שכאשר אני מכינה אותם, אני מניחה אותה בהקפאה מתחת מגש עוף, או מאחור...
4 שאלות לאפיון רשימת תפוצה
אחד הכלים הנפוצים היום בשיווק, הוא רשימת תפוצה במייל. אוספים כתובות של אנשים שעשויים להתעניין בשירות שלכם - למשל באמצעות 'מדריך חינמי' להורדה...
הגמש והשתמש
מי מאתנו לא מחבב אנשים גמישים? אני לא מדברת על גמישות פיזית כזו שמותחת את המפרקים לכל עבר, אלא לגמישות תודעתית, התנהגותית. החיים דינאמיים...
המדריך לצביעת הבית
במאמר זה ננסה לתאר דרך פעולה של צביעה סטנדרטית. שלב א. הכנת השטח לפרוייקט, שזה אומר הדבקת נייר דבק על הפלנים, מסגרות חלון, פינות רהיטים ועוד. כמו...
4.00 star(s) 1 דירוגים

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

731

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח הסעות ושליחויות

לוח דרושים

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!