בינתיים הפרוייקט בתחילת דרכועד מתי אפשר להעלות סלטים?
וגם אם אני אצלם זה בטוח לא תמונות מקצועיות כמו שלך, זה מספיק?
יואו כמה שאני אוהבת קולורביסלט קולרבי מרענן
חותכים קולרבי לרצועות גסות (כמו לצ'יפס)
מוסיפים שמיר חתוך דק
מטבלים בתחמיץ
חומץ
סוכר
מלח
מעט פלפל שחור
(כמות הסוכר כמו החומץ ומעט מלח)
צפה בקובץ המצורף 939979
יואו כמה שאני אוהבת סלטים.... (קולרבי במיוחד הוא מרענן וקריספי כזה...)יואו כמה שאני אוהבת קולורבי
אההה אנחת רווחה.... מעולה....בינתיים אנחנו כאן לפחות עד אחרי החגים...
אנעץ
תודהבינתיים הפרוייקט בתחילת דרכו
אני חושבת שיהיו כאן בסוף למעלה ממאה סלטים, אם יהיה שיתוף פעולה.
בינתיים אנחנו כאן לפחות עד אחרי החגים...
גם שלי לא מקצועיות בכלל.
כמה זמן טוב בקרור?אני אתחיל
סלט עגבניות חריף
4 עגבניות בשלות
1-2 פלפלונים חריפים
6 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר.
משהים מעט ומסננים קצת מהנוזלים שהופרשו.
צפה בקובץ המצורף 937099
יש פה מישהי שלא יכולה לאכול פלפלים.סלט פטריות
אהוב מאד על הילדים והמבגרים כאחד.
מתאים מאד ליד הדגים החמים וליד הגפילטע הקר....
טעים חם וקר
חומרים
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות
פלפל צהוב קטן
פלפל אדום קטן
אפשר להוסיף זיתים.
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את הפטריות
מטגנים יחד עוד כמה דקות
מוסיפים אבקת מרק פטריות ומערבבים
אחרי כמה דקות נוספות
מוסיפים את הפלפלים חתוכים לקוביות ונותנים לזה עוד כמה דקות.
אפשר להוסיף זיתים זה מוסיף המון. (אני לא מוסיפה כי אצלינו הבנים לא אוכלים זיתים....)
צפה בקובץ המצורף 940108
אני מכינה בחמישי ל-2 שבתותכמה זמן טוב בקרור?
אני אוהבת להוסיף גם כרוב לבןבתחמיץ
חותכים יפה (אפשר במנדולינה)
מלפפון
פלפל אדום וצהוב
גזר
מעט קולרבי
בצל סגול
בצל לבן
בצל ירוק
פטרוזליה טריה
לאוהבים מעט פיקנטי אפשר להוסיף פלפל חריף אחד (ירוק)
לתחמיץ:
חצי כוס חומץ
כוס מים
חצי כוס סוכר
מלח
פלפל שחור
לגמרי, אפשר גם בלי זה נהדר!יהיה טעים גם בלי?
אין צורך במים זה לא סלט עם נוזל.אין בזה מים בכלל?
כן.א, מרק הפטריות נמסה מחום הירקות?
אכן , גם לפי העין וגם הפה, תטעמי.וכמה אבקה, לפי העין כזה?
ברעיון של האנטי פסטי, אני אוהבת להכין עם שעועית ירוקה/צהובה - לפעמים מערבת גם וגםאייך אני אוהבת כאלו פרוייקטים...
העני הסלטים שלך מדהימים בצבעוניותם והם מגרים ממש....
אנטיפסטי
חותכים לרצועות או קוביות או טבעות ירקות כלבבכן.
גזר
בטטה
פלפלים בגוונים
בצל
אפשר גם חצילים (למי שאוהבת)
מסדרים יפה בתבנית לפי גוונים
מרססים או מזלפים שמן זית
מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס.
אופים בתנור על 180*
עד שמזהיב
טעים חם או קר
מצרפת תמונה לפני האפייה ותמונה אחרי.
בתאבון
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: