לי אמרו בכזה מצב לשלוח להם את מכתב ההתפטרות ורק את תלושי השכר של מקום העבודה שבו אני נשארתמשהו יודע אם אני חוזרת עכשיו (אמצע ספטמבר)מחל”ד
לפני הלידה עבדתי בשני מקומות ועכשיו חוזרת לעבודה אחת
לפי מה יחשבו את גובה השכר?
כדאי לעשות סנכרון?
עד סוף העשירי מקבלים רטרורק שאלה
אם לא עונים לי עכשיו ויש כזה עומס
ויש שאלות
אם אגיש כמו שאני חושבת ומה שיש לי ספק לא אגיש
ומקסימום אחכה חודש חודשיים עד שיהיה פנוי
מה יקרה??
לכאורה אם הגשתי בזמן אז מקבלים אחורה?
בלת"ק אתה יודע אם הדרגה משתנה רטרואקטיביתאפשר לשנות דרגה אם בתחילת השנה יש שינויים בשכר
כן זה הבנתיעד סוף העשירי מקבלים רטרו
נכוןכן זה הבנתי
אבל אם הגשתי בזמן
ורק הם לא טיפלו אז אמורים לקבל הכל רטרו
פשוט אין לי כח עכשיו למרדף
מה בוער? אחכה כשירגע
אם יש לך כסף להלוות למעון ברור שעדיף לך לחכות שיסתיים הבלאגן.כן זה הבנתי
אבל אם הגשתי בזמן
ורק הם לא טיפלו אז אמורים לקבל הכל רטרו
פשוט אין לי כח עכשיו למרדף
מה בוער? אחכה כשירגע
אצלנו אין ביניים משלמים מלא עד לקבלת הדרגה וגם אז יש עיכובים...אם יש לך כסף להלוות למעון ברור שעדיף לך לחכות שיסתיים הבלאגן.
המעונות לא מתחשבים/ גובים סכום ביניים שיתכן והוא יותר גבוה ממה שתשלמי אחרי הדרגה.
כמובן שברגע שתקבלי דרגה יחזירו לך רטרו.
לאאני יכולה לשלוח תלושים
12/22,1/23,2/23?
למה באמת ?01/09/2023
מקפיץ
אפשר לבדוק את זה בקלות מי שיש לו דרגה שיפתח בקשה לעדכון דרגה ויראה איזה מסמכים צריך להעלות - -רק שלי אין דרגה אז אני לא יכול לבדוק בצורה הזאת.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.
אני ילדתי ביולי,שלום
האם כשיש עדכון דרגה בגלל לידה - עושים חישוב מחדש לכל הדרגה ע"י תלושים חדשים שצריך להגיש או שהדרגה הקודמת תקפה רק שמוסיפים ילד לחישוב מס' נפשות
תודה רבה לעונים
????רשמתי בטעות שאנחנו לא מנהלים משק בית משותף כשאנחנו כן, והטופס נשלח ללא שיכולתי לשים אישור של בעלי שלומד בכולל. מה אפשר לעשות? @המוכשר !!! @שומרת החומות או כל מי שידע לעזור לי
6מישהו יודע אם הסכום שהם רושמים לפני השאלה של הסינכרון
זה מכל ה6 חודשים או רק מ3
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: