דיון המלצה על שניצל/קציצה תעשייתים

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מחפשת מה לתת לילדים בזמנים שאין לי זמן לבשל,
תוספת נלוות לאורז/פסטה
משהו מוכן מהחנות אבל לא זבל, ללא סויה והורמונים, וללא מונסודיום וכו’...

תודה!!
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא מכירה משהו תעשייתי בלי החומרים שהזכרת, אבל אם יש לך זמן את יכולה להכין במקפיא גלילי קציצות(אפשר גם קציצות בודדות יותר מסובך להקפיא בלי שידבקו אחד לשני) ושניצלים מוכנים לטיגון וכשאת רוצה להשתמש נשאר רק לטגן או לבשל ברוטב.
 

diklonet

משתמש מקצוען
מחפשת מה לתת לילדים בזמנים שאין לי זמן לבשל,
תוספת נלוות לאורז/פסטה
משהו מוכן מהחנות אבל לא זבל, ללא סויה והורמונים, וללא מונסודיום וכו’...

תודה!!
יש לקנות שניצלים מוכנים במכירות של אור שי
זה נראה ומרגיש שניצל כמו באולמות רק לחמם בתנור

יש לאלדג קציצות דג יש להם מיני וגם קציצות גדולות
נראה לי שההכשר קהילות אבל כן צריך להכין רוטב
 

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

חשבתי כתבתי

משתמש פעיל
אפשר גם קציצות בודדות יותר מסובך להקפיא בלי שידבקו אחד לשני) ושניצלים מוכנים לטיגון וכשאת רוצה להשתמש נשאר רק לטגן או לבשל
אני מקפיאה כמו את החזה הפרוס- בתוך קופסת פלסטיק מניחה שקית ניילון ומעליה קציצות ושוב שקית וקציצות וכו' לא נדבק בכלל.
כך שאני רוצה להפשיר אני מניחה על השיש עם השקית ומפשיר די מהר.
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חבילת קציצות של "דלידג"
ממש טעים ואיכותי.
מכינים את זה צ'יק צ'אק עם רוטב אדום: רסק עגבניות 240 גרם, כוס מים, חצי כפית סוכר, עלי דפנה, מלח, פלפל,
וזורקים את הקציצות לכמה דקות בישול.
מגישים עם פתיתים ויש לך ארוחה טובה וטעימה
צרפתי כאן איזה קישור ששם יש תמונה של החבילה.
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חבילת קציצות של "דלידג"
ממש טעים ואיכותי.
מכינים את זה צ'יק צ'אק עם רוטב אדום: רסק עגבניות 240 גרם, כוס מים, חצי כפית סוכר, עלי דפנה, מלח, פלפל,
וזורקים את הקציצות לכמה דקות בישול.
מגישים עם פתיתים ויש לך ארוחה טובה וטעימה
צרפתי כאן איזה קישור ששם יש תמונה של החבילה.
אין שם כמעט דג... :(

רכיבים: פילה מדגים (30%) (נסיכה 16%, מרלוזה 14%), מים, חלבוני סויה (9%), שמן סויה מזוכך, פירורי לחם (קמח חיטה לבן מכיל גלוטן), תבלינים, מלטודקסטרין, מלח מתחלב (E451, E450), מלח, מתפיח (E500), עמילן מעובד (E1422), שמרים, מייצבים (E407, E466), מווסת חומציות (E330, E262) , חומר מונע התגיישות (E551), מחזקי טעם (E631, E627), חומרי טעם וריח
 

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אמרו פה לפני גפיטע פיש, עוד דרך טעימה וקלילה שאצלינו ממש אוהבים
כשרוצים משהו חם וקל להכנה- לבשל את הרול דג ברסק עגבניות
יוצא מעולה!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מחפשת מה לתת לילדים בזמנים שאין לי זמן לבשל,
תוספת נלוות לאורז/פסטה
משהו מוכן מהחנות אבל לא זבל, ללא סויה והורמונים, וללא מונסודיום וכו’...

תודה!!
אם את קונה חזה פרוס, מספיק תבלין, שמן ומלח ולאפות 10-15 דק' על חום גבוה.
ככה גם עם דג ללא עור.
אין הבדל כמעט במהירות ההכנסה לתנור לעומת קציצה קנוייה.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בגיזרת השניצלים הקפואים מהחנות יש 2 סוגים- יש מעוף/דג טחון בתוספת חלבון סויה ועוד כל מיני, ויש מנתח חזה/פילה אמיתי. כמובן שהשני יקר יותר, אבל לכאורה זה מה שאת מחפשת.
קניתי לאחרונה של מותג "קהילות" עם הכשר קהילות ובעלז
ראיתי שיש לWell-Done בהשגחת העה"ח, אולי ננסה את זה פעם הבאה.

אם מישהי ראתה שניצל דג מפילה אמיתי (לא טחון בתוספת סויה) בהכשר בד"ץ כלשהו- אשמח לשמוע. זכור לי מהילדות, אבל עכשיו לא מצאתי.
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
גפילטע פיש מצנצנת
די רץ אצלניו כמשוה קליל - יש איכותיים יחסית
לא זוכרת שמות של חברות

אמרו פה לפני גפיטע פיש, עוד דרך טעימה וקלילה שאצלינו ממש אוהבים
כשרוצים משהו חם וקל להכנה- לבשל את הרול דג ברסק עגבניות
יוצא מעולה!
מהצנצנת של השימורים?
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
קניתי גפילטע פיש מה הלאה?
משאירים את הרוטב של הצנצנת?

לרוטב:
בצל מטוגן
רסק עגבניות
שום
מעט קטשופ/סילאן
מלח

הולך?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
קניתי גפילטע פיש מה הלאה?
משאירים את הרוטב של הצנצנת?

לרוטב:
בצל מטוגן
רסק עגבניות
שום
מעט קטשופ/סילאן
מלח

הולך?
לדעתי את עושה כאן סלט דגים..:giggle:
הציעו געפילטע פיש מצנצנת - מכניסים למקרר ואוכלים עם או בלי הציר (הזכוכית)
הציעו גם קלופס של געפילטע פיש - אותו צריך לבשל
אפשר קלסי עם בצל גזר וכו'
ואפשר מזרחי עם ירקות ופלפל חריף (כמו שמבשלים דג מושט)
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לדעתי את עושה כאן סלט דגים..:giggle:
הציעו געפילטע פיש מצנצנת - מכניסים למקרר ואוכלים עם או בלי הציר (הזכוכית)
הציעו גם קלופס של געפילטע פיש - אותו צריך לבשל
אפשר קלסי עם בצל גזר וכו'
ואפשר מזרחי עם ירקות ופלפל חריף (כמו שמבשלים דג מושט)
אני לא סנילית :( ... ככה כתבו פה :)
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
איך סניליות נכנסת לעניין ?
אם קנית צנצנת תכניסי למקרר ותאכלו בתאבון
לא מבשלים שוב זה מבושל כבר.

קלופס לא מבושל מבשלים איך שרוצים
לא אוהבת גפילטע :(
פשוט אמרו לי (כאן) שקונים שימורים ומוסיפים רוטב...
לכן אני פה, שואלת איך עושים את זה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה