יהודית א' א'
משתמש רשום
היי,
האמת שכבר כמעט התייאשתי מהמוצר ששמו מושט,
כמה שניסיתי בכל מיני ווריאציות ואפשרויות, תמיד יצא טעים... במקרה הטוב ו---אכיל במקרה הפחות טוב,
דווקא לאחרונה הכנתי לפי המתכון הנ"ל : מושט עסיסי בקלי קלות
יצא ממש מושלם, וזה הביא אותי לנסות עוד ניסיון להוציא מאכל ראוי לשמו מהמוצר.
תכלס, נתקעתי אתמול עם מושט במקפיא והחלטתי לנסות,
מה אומר? יצא מושלםםםםם
עסיסי, בשרני, רך ולא ג'לי כזה, בררררר
עד כדי שבעלי הלך לבדוק בפח את העטיפה הריקה, לא האמין לי שזה מושט....
חבל רק שלא צילמתי, לא ידעתי שיצא כ"כ טעים
יאללה, למתכון...
זה פעם ראשונה שאני מעלה פה מתכונים, וקשה לי ממש עם כמויות,
רשמתי את המוצרים אבל זה ממש לא משנה אם שמים קצת או יותר מכל דבר, תרגישו בנח לשים חופשי ממה שאתם אוהבים.
מתכון למושט עם תפוחי אדמה
ראשית, חשוב מאד לקנות סוג טוב ללא עור, שווה לשלם עוד כמה שקלים, הזולים ממש לא אכילים (אני משתמשת בשל רוזנרס פיש, זה מעולה!, כשהוצאתי מהאריזה לא היה לזה בכלל ריח)
לתפו"א:
5-6 תפו"א בינוניים
שמן
מים
מלח
תבלינים
לפרוס לפרוסות עבות, לתבל ולאפות על 200+ מעלות כחצי שעה עד לריכוך
לדג:
רוטב צ'ילי
רוטב סויה
קטשופ
מיונז
גריל דג
פ.שחור
שום גבישי
מלח
שמן
מים
פירורי לחם מוזהבים לציפוי
(זה מה שאני שמתי לפי מה שהיה לי בבית, אבל אפשר לשים כל מה שבא)
לפני הכל : להפשיר את הדג לזלף מיץ לימון ולהמתין, לשטוף את הדג משאריות הלימון
לערבב את כל החומרים למרוח היטב על הדג מכל הכיוונים, להניח מעל התפו"א ולפזר על הדג הרבה פירורי לחם מוזהבים.
להמשיך לאפות יחד עם התפו"א כ 30-40 דקות עד שמוכן
ניתן לאפות בתחילה מכוסה ובהמשך להסיר וכן אם חסר נוזלים ניתן להוסיף מים לתבנית.
בתאבון!!!!!!!!
ותספרו איך יצא..
האמת שכבר כמעט התייאשתי מהמוצר ששמו מושט,
כמה שניסיתי בכל מיני ווריאציות ואפשרויות, תמיד יצא טעים... במקרה הטוב ו---אכיל במקרה הפחות טוב,
דווקא לאחרונה הכנתי לפי המתכון הנ"ל : מושט עסיסי בקלי קלות
יצא ממש מושלם, וזה הביא אותי לנסות עוד ניסיון להוציא מאכל ראוי לשמו מהמוצר.
תכלס, נתקעתי אתמול עם מושט במקפיא והחלטתי לנסות,
מה אומר? יצא מושלםםםםם
עסיסי, בשרני, רך ולא ג'לי כזה, בררררר
עד כדי שבעלי הלך לבדוק בפח את העטיפה הריקה, לא האמין לי שזה מושט....
חבל רק שלא צילמתי, לא ידעתי שיצא כ"כ טעים
יאללה, למתכון...
זה פעם ראשונה שאני מעלה פה מתכונים, וקשה לי ממש עם כמויות,
רשמתי את המוצרים אבל זה ממש לא משנה אם שמים קצת או יותר מכל דבר, תרגישו בנח לשים חופשי ממה שאתם אוהבים.
מתכון למושט עם תפוחי אדמה
ראשית, חשוב מאד לקנות סוג טוב ללא עור, שווה לשלם עוד כמה שקלים, הזולים ממש לא אכילים (אני משתמשת בשל רוזנרס פיש, זה מעולה!, כשהוצאתי מהאריזה לא היה לזה בכלל ריח)
לתפו"א:
5-6 תפו"א בינוניים
שמן
מים
מלח
תבלינים
לפרוס לפרוסות עבות, לתבל ולאפות על 200+ מעלות כחצי שעה עד לריכוך
לדג:
רוטב צ'ילי
רוטב סויה
קטשופ
מיונז
גריל דג
פ.שחור
שום גבישי
מלח
שמן
מים
פירורי לחם מוזהבים לציפוי
(זה מה שאני שמתי לפי מה שהיה לי בבית, אבל אפשר לשים כל מה שבא)
לפני הכל : להפשיר את הדג לזלף מיץ לימון ולהמתין, לשטוף את הדג משאריות הלימון
לערבב את כל החומרים למרוח היטב על הדג מכל הכיוונים, להניח מעל התפו"א ולפזר על הדג הרבה פירורי לחם מוזהבים.
להמשיך לאפות יחד עם התפו"א כ 30-40 דקות עד שמוכן
ניתן לאפות בתחילה מכוסה ובהמשך להסיר וכן אם חסר נוזלים ניתן להוסיף מים לתבנית.
בתאבון!!!!!!!!
ותספרו איך יצא..