האמת-אין לי מתכון
עושה ככה לפי העין
אבל ככה:
דפי לזניה (במידה ולא מוצאים, כמו שאני לא הצלחתי בעבר, הייתי פשוט משתמשת באטריות דקיקות
שבישלתי לפני)
תבנית אינגליש קייק (אצלי זה הולך כמובן בענקית, אבל אתרגם במידה מוקטנת
)
קופסאת קוטג' 9%
גבנ"צ לפי הטעם (אני שמה פרוסות שלימות בכל שכבה, חשוב לי שהילדים יקבלו סידן בכמות גדולה כי גבינה הם בקושי אוכלים וחלב-נגעלים מהטעם)
קופסת רסק עגבניות של 200 גר'
מים
2 קורטים אגוז מוסקט
מלח
אורגנו
שום
פלפל שחור
ותבלינים לפיצה שאני קונה בחנויות תבלינים, יש לי תבלין לפיצה מרגריטה, תבלין לפיצה, ועוד תבלין מוכר ששכחתי את שמו במידה ואזכר-אערוך
הכנה:
מערבבת את הקוטג' עם אגוז מוסקט
בקערה נפרדת מערבבת את רסק העגבניות עם מים בכמות שווה ואת כל התבלינים היטב
בתבנית אינגליש מניחה כמה כפות מרוטב העגבניות, (התחתית חייבת להיות מכוסה ברוטב, לא לשפוך!) ומעל מניחה את אטריות הלזניה כשהן לא מבושלות, מעל מניחה עוד כמה כפות, עד לכיסוי, מניחה מעל חצי מכמות הקוטג', מעל עוד מעט מרוטב העגבניות ומעל שוב אטריות וחוזר חלילה עם רוטב וכן הלאה למעלה רוטב ומעל גבנ"צ., מכסה ואופה על 200 מע'